Accident spectaculos pe Calea Timişoarei, cu 3 victime

969

Trei persoane au fost rănite într-un accident produs la miezul nopţii pe Calea Timişoarei din Reşiţa. Şoferul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a ieşit de pe carosabil, a lovit o ţeavă de gaz, dar şi altă maşină parcată. Evenimentul a avut loc în apropierea staţiei de autobuz. La faţa locului au sosit poliţiştii rutieri, dar şi pompierii pentru a asigura măsurile PSI. Nu a fost necesară sistarea gazelor naturale în zonă, au decis echipele de intervenţie ale EON.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost serios avariate, iar şoferul şi cei doi pasageri au fost „şifonaţi”.

Poliţiştii spun că şoferul a mai comis o infracţiune gravă. A urcat la volan, deşi nu avea acest drept.

„Un tânăr de 23 de ani, din Reșița, a condus fără permis o autoutilitară pe strada Timișoarei, din direcția Renk spre Triaj. Pe fondul consumului de alcool, într-o curbă la stânga, tânărul a pierdut controlul asupra direcției de mers, a lovit o bordură, a distrus vana unei țevi de gaz, a smuls un indicator rutier și firida unei rețele de distribuție a energiei electrice, a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de iluminat, fiind proiectat într-un autoturism care era parcat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.

accident Timisoarei 2

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și sub influența alcoolului.

(Sebastian Dragomir)

Foto: www.infocs.ro