[AUDIO] Primăria Brebu Nou investeşte în infrastructura locală: un nou drum va lega DJ582 de centrul satului de vacanţă

Un drum comunal realizat direct din drumul judeţean 582 care leagă între ele comunele cărăşene Văliug, Brebu Nou şi Slatina Timiş va înlesni accesul turiştilor direct spre pârtia de schi din Dealul Cazarnului şi centrul localităţii montane Gărâna, spune consilierul local al comunei Brebu Nou, Iosif Gabriel Bordea:

“Drumul care urmează din drumul judeţean este tangent cu pârtia de schi. Este un drum care o ia pe lângă scenă, trece de pârtie şi ajunge lângă casa parohială de lângă biserică. Este foarte importantă pentru noi această investiţie pentru că face accesul mai bun către pârtia de schi, unul dintre obiectivele noastre de interes turistic de primă mână…”.  

Drumul, aflat în curs de amenajare în Valea Cazanului, va trece pe lângă scena din Poiana Lupului şi va ieşi la casa parohială a Bisericii romano-catolice “Sfânta Terezia de Avilla” din Gărâna, scurtând cu câţiva kilometri accesul în satul de vacanţă. Iosif Gabriel Bordea mai spune că lucrările la noul drum comunal vor fi terminate până la debutul sezonului de schi din această iarnă. (Hardy Cvoica)

Foto: arhiva

Cele mai citite

Related Articles