Alarmă falsă sau realitate? Salamul cu mucegai în atenţia inspectorilor sanitar-veterinari

Supermarket-ul din cartierul Lunca Bârzavei care comercializează mezeluri cu mucegai a intrat, la sesizarea Radio Reşiţa, în vizorul inspectorilor Direcţiei sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor Caraş-Severin. Dorin Imbrea, directorul executiv adjunct al instituţiei spune că aceştia s-au autosesizat şi au deschis o anchetă cu toate că păgubitul nu a adresat nicio sesizare instituţiei pe care o conduce. O echipă de control s-a deplasat luni, 8 august la faţa locului însă nu a găsit nicio neregulă în ceea ce priveşte sortimentul alimentar semnalat pe reţelele de socializare de unul dintre cetăţeni.

În perioada imediat următoare, inspectorii DSVSA vor intreprinde o amplă acţiune de control în reţeaua de magazine de proximitate din municipiul de pe Bârzava.

Vă reamintim că, un client al magazinului Profi din Reşiţa care a mers zilele trecute la cumpărături a descoperit că salamul pe care voia să-l plătească avea mucegai, deşi era ambalat în pungi vidate. L-a fotografiat şi i-a atras atenţia uneia dintre vânzătoare care a ridicat indiferent din umeri, iar după o oră salamul tot în galantare a rămas.

Vom reveni cu informaţii!

Sursa foto: wordpress.com

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles