[AUDIO] Semnalul la telefonul mobil, un lux în Cheile Minişului din Caraş-Severin

Cascada Bigăr a devenit unul dintre cele mai căutate obiective turistice din partea de vest a ţării, după ce a fost declarată de un site american cea mai frumoasă din lume. Una din multele problemele cu care se confruntă turiştii ajunşi în zonă, din toate colţurile Europei, este semnalul la telefonul mobil, care lipseşte cu desăvârşire.

Asaltată de turişti, Rezervaţia Naturală Bigăr amplasată pe drumul spre Ţara Almăjului, pe partea dreaptă a Cheilor Minişului, acolo unde drumul întâlneşte, imaginar, paralela 45 latitudine nordică a globului pământesc, pe tronsonul DN 57B între localităţile Anina şi Bozovici nu există reţea pentru gadget-uri. Teia Ciulacu – managerul de proiect al investitorului major, o cunoscută companie de răcoritoare cu brand internaţional, care se implică să modernizeze obectivul turistic de la Cascada Bigăr, spune că a solicitat marilor companii de telefonie mobilă din România să amplaseze relee în zonă, dar solicitările au rămas momentan fără ecou:

“De câteva săptămâni există semnal de la Digi în zonă. Noi am scris celor de la Vodafone că ar fi interesant să aibă semnal însă nu ne-au răspuns…”.

Teia Ciulacu a mai spus că multe ar mai fi de făcut în zonă, dar că aşteaptă şi implicarea autorităţilor locale şi judeţene să îşi facă treaba.

Amintim că, popasul turistic Cascada Bigăr se află în judeţul Caraş-Severin, în Cheile Minişului, la jumătatea distanţei dintre localităţile Anina şi Bozovici, pe DN 57B. (Hardy Cvoica)

Cele mai citite

Related Articles