Renaşte Oţelul. Echipa suporterilor gălăţeni va juca în liga a patra

66

Intrată în faliment în luna aprilie, Oţelul este pe cale să renască. Fanii au înfiinţat Suporter Club Oţelul Galaţi şi se înscriu în Liga a patra.

Noul club este continuatorul moral al fostei campioane a României din 2011, legitimitatea sa este dată de suporterii care sunt în acest moment parte activă a acestei mişcări“, se arată într-un comunicat al fanilor gălăţeni.

27 de jucători au participat la primul antrenament al echipei, sub comanda lui Stelian Bordeianu. Preşedinte va fi Sorin Haraga, o altă fostă glorie gălăţeană.

Ca orice început, e greu, dar am adunat, au venit la apelul meu jucătorii formaţi la vechiul grup la juniorii A, mai sunt câţiva jucători care sunt crescuţi la fostul Oţelul Galaţi“, a spus Bordeianu, completat de preşedintele Haraga: “Noi încercăm să pormin din liga a patra pentru a ne consolida ca şi echipă“.

Echipa îşi propune să promoveze succesiv în fiecare an, iar în 2020, SC Oţelul Galaţi să ajungă în Liga I. Un fost preşedinte al clubului vrea să ajute la îndeplinirea obiectivului. La 41 de ani, Cristi Munteanu nu ar spune nu revenirii în iarbă.

Iniţiativa suporterilor cu acest Suporter Club Oţelul Galaţi e frumoasă, interesantă şi, dacă va fi nevoie de mine ca portar în liga a patra, cu mare drag vin şi joc, fără nicio problemă“, a promis Munteanu.

Dacă va juca în Liga a patra, Munteanu ar creşte media de vârstă a echipei, care în prezent este sub 18 ani.

Sursa: DigiSport