Horoscop 22 iulie 2016

Previziunile astrale pentru 22 iulie:

Cuadratura Lunii cu Marte predispune la dificultati de comunicare si stari de iritare.
Cel mai bun lucru este sa va calmati, sa fiti toleranti si in orice situatie cu care va confruntati sa vedeti partea plina a paharului.

Rac

Duci in tine de ceva vreme o obsesie, o frica ciudata, pe care nici tu nu ti-o poti explica, dar azi ai ocazia de a scapa de acest stres. Deschide-te spre nou, spre aventura, spre schimbare, pentru ca de ele e legata si forta ta de a trece peste acest hop. Daca te-ai gandi mai bine, ti-ai da seama ca nici macar nu sunt propriile tale temeri cele care te tin captiv acum, ci te-ai lasat influentat de zvonuri negative, de povesti nefaste, de esecurile altora, si, privind la felul cum trateaza unii marile probleme, incepi sa aluneci si tu pe aceeasi panta. Nici vorba: tu nu esti asa, deci rupe-te de turma, fii tu insuti!

Leu

Unde se aduna doi oameni la un loc pentru acelasi scop, deja poti spune ca s-a creat o noua lume. Daca ai norocul de a intalni persoana cea mai compatibila cu visele tale din acest moment, poti spune ca esti deja pe calea cea mai scurta spre implinirea lor. Singur ti-ar fi mai greu, dar alaturi de cineva care crede in tine, care depune aceleasi eforturi pentru aceleasi interes, ritmul de ascensiune e din ce in ce mai mare. Formati o echipa, un cuplu, un tandem si acum, in doi, sunteti in drum spre reusita. Cauta acel om care-ti seamana, care te completeaza, care are aceleasi ganduri ca si tine si uniti-va fortele in mod egal. Contributia e echitabila, reciproca si, la final, impartiti roadele la doi!

Fecioara

Priveste-te lucid si rational, exigent si impartial, ca si cum nu ai fi tu, ci o persoana din afara ta pe care trebuie s-o judeci cu obiectivitate. Chiar daca iti gasesti o multime de defecte, accepta-le asa cum sunt si incearca sa le indrepti, iar calitatile multiple cu care esti inzestrat trebuie puse mai bine in valoare. Te privesti ca intr-o oglinda clara si sincera si reusesti sa te vezi asa cum esti cu adevarat, deoarece, cunoscandu-te pe tine insuti, reusesti sa devii din ce in ce mai bun. Esti intr-un proces de schimbare si ajustezi mereu cate ceva in beneficiul evolutiei tale.

Balanta

Stai cu urechile palnie la tot ce auzi azi, pentru ca ai putea primi o informatie de milioane care te poate scoate din impas. E o lectie de viata pe care cineva drag ti-o ofera pe gratis, ca atare trebuie s-o prinzi din zbor cu entuziasm si incredere, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, se va dovedi a fi esentiala in procesul anumitor evenimente in care esti direct implicat. Tine minte ce afli azi de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt vesti interesante sau sfaturi folositoare, pe care, candva, si tu le vei transmite mai departe. Datorita acestui pont, lucrurile se simplifica semnificativ in calea ta.

Scorpion

Oricat ai vrea sa programezi totul dinainte, timpul tot cum vrea el inainteaza. Azi vei intelege, pentru a cata oara, ca unele lucruri nu se intampla atunci cand ai vrea tu, ci atunci cand le este dat de sus, dintr-un plan divin, sa apara! Toate la timpul lor, vei auzi in jurul tau iar si iar ca un refren obsedant incat, la urma urmei, vei accepta si tu asta si te vei relaxa un pic, asteptand momentul potrivit pentru toate. Daca insisti sa ajungi la un anumit tel acum, din ambitie, vei vedea ca apar o multime de piedici neprevazute care vor prelungi lucrurile in asa fel incat sa duca tot acolo la ziua si locul in care le era dat sa se manifeste.

Sagetator

Opreste-te putin din iuresul in care iti desfasori activitatea, pentru ca aceasta graba continua, tot acest stres in care esti captiv te fac sa nu vezi lucrurile frumoase care te inconjoara. Nu te mai agita atat, fa o mica pauza sa mai respiri si tu, pentru ca esti prins intr-un carusel care te ameteste, pur si simplu. O zi de detasare, de liniste, de repaus sau de refugiu din furtuna de evenimente in care esti prins te-ar putea ajuta sa vezi viata dintr-o alta perspectiva, iar solutiile la problemele care te preocupa se vor ivi mult mai repede. Apasa butonul stop pentru o zi!

Capricorn

Vino cu picioarele pe pamant, pentru ca traiesti intr-o iluzie! Lucrurile nu sunt asa cum ti le imaginezi tu, pentru ca ai ridicat foarte sus stacheta si ai asteptari mult prea mari de la o situatie care evolueaza cat se poate de banal. Nu pretinde sau nu spera mai mult decat poti obtine, deci fii realist cand iti propui un tel, ca nu cumva sa visezi ceva ce nu ai de unde primi. Apar suficiente semnale pe parcurs ca lucrurile evolueaza intr-o directie buna, normala, dar nu spre ceva iesit din comun, asa cum ai dori tu, deci priveste sensul in care mergi ca pe directia adecvata situatiei de fata, dar nu o acoperi in lumini stralucitoare.

Varsator

Esti macinat de o problema din trecut si o tot readuci in atentie dupa atata timp. Ar fi trebuit s-o uiti demult, pentru ca nu mai are nici un rost pentru tine, dar faci ce faci si iar vorbesti despre vechile tale motive de suferinta. Lasa-te condus spre viitor, lasa trecutul trist in urma, pentru ca a trece mereu on revista acele fleacuri nu face decat sa-ti rascoleasca sufletul si sa te doara inutil. Exista sigur o solutie de a inchide acest sipet de amintiri neplacute, dar e o chestiune de vointa personala: sa vrei sa faci tu acest lucru cu mai mult curaj. Spune adio acum!

Pesti

Esti in fata unor perspective noi si promitatoare, dar deocamdata nu le iei foarte in serios, si bine faci. Atitudinea aceasta un pic jucausa se va dovedi a fi mai buna, decat sa imbraci haina omului responsabil si sa incepi sa vezi in jur doar probleme. Linisteste-ti sufletul inainte de a face primul pas si inarmeaza-te cu imens optimism, pentru ca reusita finala depinde enorm de gandirea pozitiva si de atitudinea optimista de la start. Ai incredere in sensul cel nou care ti se deschide in fata si porneste la drum cu convingerea ca totul se va desfasura ca la carte si vei avea numai motive de bucurie!

Berbec

Ai in fata ta o persoana care iti ridica mari semne de intrebare in ceea ce priveste moralitatea si nu poti avea incredere in ea. Ai auzit lucruri ciudate despre acest om, ii cunosti istoricul nu tocmai pozitiv si esti tentat sa-l etichetezi in functie de ceea ce se aude despre el. Inainte de a-l judeca prea aspru si de a-i arunca in spate atribute care poate nici nu-l reprezinta, incearca sa-l cunosti mai bine. Poate nu mai e demult cel care era candva, poate s-a schimbat in bine, poate si-a reparat reputatia. Pune-te un pic in pielea sa, pentru ca vei resimti sagetile nedrepte ale lumii impotriva lui si ai sa-ti dai seama ca nu isi au rostul. Fii mai ingaduitor.

Taur

Esti tras in doua directii: una duce spre viitor, care arata promitator si are multe de oferit, alta duce spre trecut, de care esti inca foarte atasat. Nu te poti rupe nici de ceea ce ai avut inainte, dintr-o nevoie imensa de securitate, dar parca te-ai saturat de lucruri deja cunoscute si ai dori si altceva. Este timpul sa tragi o linie foarte distincta intre aceste doua planuri ale vietii tale si sa lasi trecutul la locul lui, folosind din el doar ceea ce te ajuta sa mergi mai departe, spre etapele viitoare. Trecutul e temelia, e baza de cunostinte si experiente pe care te poti folosi, dar nu trebuie sa fie si ghiuleaua de picior pe care o tot cari dupa tine. Elibereaza-te de acel balast, daca nu-ti face bine!

Gemeni

Tu esti, de felul tau, un mare iubitor de libertate, dar azi nu prea te poti bucura de acest avantaj. Cineva mai sever si mai sobru din fire e in preajma ta si te trage de maneca la modul cel mai serios. Nu te poti manifesta in voie, asa cum iti place tie cat timp esti redus la tacere de aceasta persoana pe care o respecti si nu i te poti impotrivi. Te cumintesti un pic, stai in banca ta si faci precum ti se cere, pentru ca acea persoana are si unele mijloace de atentionare in cazul in care nu i te supui. Nu-l privi ca pe un inamic, ci ca pe un bun profesor, pentru ca si tu ai uneori nevoie de ordine, de organizare, de supunere.

De același autor

Related Articles