Preşedintele TeleRadio Moldova, Olga Bordeianu: Sunt la Reşiţa pentru că vreau să îmi îmbogăţesc experienţa

439

Studioul Regional Radio România Reşiţa s-a bucurat miercuri, 20 iulie, de vizita Preşedintelui Director General al Societăţii Române de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu şi a Preşedintelui TeleRadio Moldova, Olga Bordeianu.

Radio România Reşiţa, datorită cotelor de audienţă, care l-au plasat pe primul loc în regiune, se bucură de aprecierea şi susţinerea celor doi distinşi oaspeţi.

Olga Bordeianu a mărturisit în exclusivitate pentru ascultători: „Sunt pentru prima dată în Banatul de Munte şi în studioul Radio Reşiţa şi mă simt foarte bine, este foarte frumos, foarte bine şi în suflet şi afară. Sunt Preşedintele TeleRadio Moldova de un an de zile, practic prima femeie preşedinte a acestei instituţii. Am acumulat o experienţă enormă în mediul privat, am fost şi la radio şi la televiziune, într-un Holding american foarte mare, am lucrat şi peste hotare, ultimii doi ani, la Moscova, ca director de programe la departamentul internaţional, iar de acolo am venit la Chişinău, în urma câştigării concursului pentru funcţia pe care la momentul de viaţă o deţin. Am venit cu obiective pe care vreau să le realizez la TeleRadio Moldova, obiective pe care le-am asimilat din mediul privat şi încerc să le implementez acum într-o companie publică, bineînţeles ţinând cont de misiunea publică pe care o deţine. Faptul că sunt în vizită la Radio România Reşiţa este un motiv că vreau să îmi îmbogăţesc experienţa. Felicitări şi La Mulţi Ani, Radio Reşiţa!

Astăzi, din Studioul Regional Radio Reşiţa un pod de gânduri frumoase peste Prut, până la Chişinău şi de la Chişinău înapoi, peste Bârzava!

Anca Bica Bălălău