Clubul femeilor Lions Onix din Reşiţa în parteneriat cu Asociaţia Evoluţion, a organizat la Palatul Cultural din Centrul Civic din Reşiţa, un spectacol umanitar inedit. La acţiunea organizată de femeile de afaceri cu suflet mare din Caraş-Severin, au participat 56 de tineri talentaţi din 7 ţări.

La spectacolul “Povestea ta începe acum!”, au venit tineri din România, Spania, Republica Cehă, Ungaria, Turcia, Bosnia si Herţegovina şi Macedonia dar şi 16 copii din Centrele de Plasament “Speranţa” şi “Raisa” din Reşiţa.

 Manifestarea a reprezentat un episod din proiectul “Think Epic Dreams! – Your StoryStarts Now”, un proiect pentru tineri, bazat pe dezvoltarea abilităţilor de comunicare pentru a-şi depăşi barierele de limbă, barierele sociale şi orice alt obstacol privind exprimarea in public a acestora.

Evenimentul a fost unul reuşit! Participanţii au prezentat momente artistice inedite, piese de teatru-mimă, momente muzicale, dans sportiv, speech-uri, dansuri populare şi un concert de muzică rock, în adevăratul sens al cuvântului.

Fondurile colectate au fost donate celor 16 tineri din centrele de plasament din Reşiţa.

Daiana Roşca