[AUDIO] Caz şocant la Reşiţa. O femeie îşi acuză nepotul că a vrut să o violeze

563

Toată scena s-a petrecut noaptea trecută în zona barăcilor de pe Calea Timişoarei. Femeia, în vârstă de 49 de ani a cerut ajutor după ce a fost agresată de propriul nepot. Jandarmii ajunşi la faţa locului au constatat că victima prezenta urme de sânge la nivelul feţei.

„În urma cercetărilor făcute la faţa locului, femeia a declarat faptul că a fost lovită în repetate rânduri, de către nepotul său, S.R., domiciliat în municipiul Reşiţa, în momentul în care aceasta l-a refuzat să întreţină relaţii sexuale. La sosirea forţelor de ordine tânărul S.R., nu a fost de găsit”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin, plutonier major Marius Săndulescu.

Dosarul a fost înaintat Poliţiei municipiului Reşiţa pentru continuarea cercetărilor şi reţinerea suspectului. Tânărul este acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol şi lovire sau alte violenţe.

Reprezentantul Poliţiei, agent şef adjunct Cecilia Dăneţ, spune că victima a fost audiată, iar agresorul în vârstă de 17 ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. De asemenea, poliţiştii fac demersuri pentru identificarea tânărului. Cecilia Dăneţ:

(Sebastian Dragomir)