Previziunile astrale pentru 3 iulie:

Trigonul Soarelui cu Neptun favorizeaza emotiile puternice. In cazul celor usor influentabili, se poate ajunge chiar la exacerbarea instinctelor. Pe de alta parte, se manifesta o dorinta de schimbare reala in viata particulara.

Horoscop– Rac

Ai nevoie de liniste totala, pentru ca numai asa te poti concentra eficient la ceea ce ai de facut. Poate esti inaintea unui examen dificil si trebuie sa acumulezi mari cantitati de informatie, si numai in izolare totala dai randament. Poate esti obosit si te retragi un pic in intimitate, pentru a te odihni sau pentru a analiza la rece situatia in care te afli. Pe tine nu te deranjeaza singuratatea, ba chiar iti prieste din cand in cand, si acum ai ajuns intr-un astfel de moment cand tanjesti dupa liniste fara ca nimeni sa nu te bata la cap. Rupe-te pentru o zi de lume, e spre confortul tau emotional!

Horoscop – Leu

Toata lumea iti cunoaste simtul foarte fin de a observa si ceea ce altii nu vad, de a intelege ceea ce altii nu inteleg. Azi antena ta receptoare pare si mai ascutita. Nu e nevoie sa ti se spuna lucruri in fata ca tu sa le cunosti, deja, pentru ca ai un spirit de observatie foarte bun care prinde totul din mers. Tu stii cum e omul din fata ta fara sa fie nevoie sa faca ceva ca sa-l cunosti, tu intelegi adevarul unor afirmatii fara prea multe explicatii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile si mai profunde pe care numai intuitia ta le descopera. Simti aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect asa, pentru ca poti lua la timp unele masuri de precautie.

Horoscop – Fecioara

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina niste griji carora nu le mai dai de capaţ dar daca ai fi atenţ ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie. Daca esti incapatanat si iti tot plangi singur de mila, s-ar putea sa respingi exact cele mai de pret indrumari care vin de la oameni care au trecut prin situatii similare si stiu exact ce trebuie facut in problema in care acum esti tu implicat. Ridica privirea din pamant si priveste cu incredere la cel care este acolo sa te sustina!

Horoscop – Balanta

Un prim pas spre a ti se recunoaste valoarea in fata celorlalti e sa faci tu, mai intai, acele schimbari care se cer facute pentru a deveni mai bun. Fii pregatit sa accepti din mers sfaturile care ti se ofera pe gratiş pentru ca nu vin nici sub forma de pedeapsa, nici sub forma de acuze, ci cel care ti le ofera tine la tine si doreste sa faci modificarile cele mai bune in viata ta. Vei fi mandru de tine, ca atare lupta cu binecunoscutul tau conservatorism combinat cu teama de schimbare si incepe sa te remodelezi putin cate putin pana ajungi la nivelul care sa te incante pe deplin. Nu te multumi cu mediocritatea confortabila: poti mai mult!

Horoscop– Scorpion

Nu poti trece, deocamdata, la etapa urmatoare a unui plan de la care aveai mari sperante si totul din cauza unei piedici venite de la o persoana care incearca sa-ti mai taie avantul. Nu renunta la scopul tau, dar asculta totusi sfaturile sale, pentru ca e posibil sa fie o idee buna, care va duce acolo unde vrei sa ajungi, dar pe alte cai decat ai ales tu prima data. Daca cineva te opreste, nu inseamna neaparat ca iti vrea raul, ci doar iti atrage atentia asupra unor puncte slabe in planurile tale, pe care le poti repara sau ocoli la timp.

Horoscop – Sagetator

Nu te mai gandi la nimic altceva decat la sarcinile pe care ti le-ai asumat. Ai mult de lucru si trebuie sa te concentrezi asupra acelor atributii pe care le poti duce cu succes la indeplinire. Nu te lasa dominat nici de ce se intampla acasa, nici de grijile familiale, nici de evenimentele din viata sentimentala, caci singurul punct care cere acum sa te dedici prioritar sunt planurile in desfasurare de la serviciu, care nu pot ajunge la rezultate bune daca mintea ta zboara mereu la altceva. Detaseaza-te de orice alte preocupari si dedica-te doar muncii!

Horoscop – Capricorn

Fara un program iesit din comun, te poti apleca asupra acelor activitati de rutina pe care le-ai tot amanat inainte. Fie ca faci ordine prin hartii, corespondenta sau acte, fie ca te ocupi mai serios de copii, te vei simti mult mai bine la finalul zilei ca ai reusit sa mai pui cate ceva la locul potrivit. Poti discuta despre o multime de lucruri marunte si aparent nesemnificative, dar dupa ce vei trage niste concluzii, iti vei da seama ca trebuia sa te ocupi odata si-odata si de ele. Azi a fost ziua potrivita!

Horoscop – Varsator

Toata oboseala ta a fost in zadar pentru ca proiectul pentru care ai muncit atata esueaza acum. Nu trebuie sa mai insisti sa mai salvezi ceva, daca vezi ca nu merge nimic, ci sa te detasezi de toate fara a te crampona de un esec. Schimba imediat macazul spre altceva, recuperand ce se mai poate, ca sa nu consideri ca ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleasi rezultate ca cele pe care le-ai sperat initial.

Horoscop – Pesti

Te simti blocat intr-un punct mort si nimic nu se mai misca, dar norocul tau e ca dai exact peste persoanele ce pot face din nou caruta impotmolita sa mearga. Apeleaza la ei cu incredere, chiar daca e un ajutor amical sau un serviciu platit unor specialisti, pentru ca ai nevoie de aceasta interventie. Singur nu poti trece peste acest hop, ci bati pasul pe loc la nesfarsiţ dar daca bati la usa potrivita, vei vedea din nou lucrurile pe drumul cel bun. Ia-ti inima in dinti si cere ajutor!

Horoscop – Berbec

Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit. Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

Horoscop – Taur

Primesti aprobari si confirmari foarte stimulative din partea celor din jur. Cum sa nu tragi si mai tare cand vezi ca tot ce spui este primit cu entuziasm si completat cu energie de cei carora te adresezi? Formati o echipa perfecta impreuna, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu succes la ceea ce v-ati asumat laolalta. Fiecare are ceva de castigat din aceasta combinare de idei si energii, pentru ca din unirea fortelor voastre se ajunge la un tel care bucura pe toata lumea. Daca singur nu poti duce la indeplinire un tel, aduna alaturi oameni care au interese similare.

Horoscop – Gemeni

Vestea pe care o primesti azi te pune pe ganduri si te dezarmeaza, pentru ca suna cu totul altfel decat te asteptai. Pe momenţ ai tendinta de a aluneca spre depresie si tristete, dar dupa un scurt ragaz in care treci in revista cele auzite, iti readuni fortele si pornesti pe o alta cale. E mai bine sa renunti acum la un plan care se dovedeste a fi nerentabil, care nu duce nicaieri, pentru ca sigur ai tu si un plan de rezerva in maneca. Pune-l imediat in aplicare si nu insista sa mai resuscitezi un plan fara sorti de izbanda!