[FOTO-VIDEO] Natura se dezlănţuie în CARAŞ-SEVERIN: Localităţi fără curent, străzi, grădini şi gospodării inundate

Ora 09.30

Potrivit ultimelor raportări primite de la ISU Semenic, au mai fost afectate 5 localităţi: Bocşa, Ezeriş, Remetea Pogănici, Dezeşti şi Ramna. Sunt inundate locuinţe, grădini, beciuri şi străzi.

Ora 09.00

Inundații și la Bocșa. Așa cum se întâmplă de fiecare dată când plouă sunt probleme în cartierul Măgura. Intervine detașamentul Reșița și SVSU Bocșa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ora 08.00

Furnizarea energiei electrice a fost reluată în localitățile Poiana Mărului și Marga, însă între timp au apărut probleme la Ruşchiţa, Cruşoviţa și Liborajdea.

Ora 06.00

Ploaia torențială de peste noapte a creat probleme în Caraş-Severin. Localităţile Marga şi Poiana Mărului au rămas fără energie electrică. Circulaţia feroviară între Reşiţa şi Caransebeş a fost oprită din cauza unei linii de înaltă tensiune care alimentează locomotivele şi s-a rupt din cauza vântului. Potrivit ISU Semenic a fost inundată o casă din Domaşnea şi strada Mociur din Reşiţa.

Vremea extremă continuă. Codul galben de instabilitate atmosferică accentuată a fost prelungit până în această seară la ora 22.00. Sunt vizate 37 de judeţe, printre care şi Caraş-Severin. Vor fi ploi torenţiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de vânt ce vor lua şi aspect de vijelie şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 25 de litri pe metru pătrat şi, pe arii restrânse, 60 – 70 de litri pe metru pătrat.

Nici pericolul de inundaţii nu a trecut. Hidrologii au emis cod portocaliu pentru râurile Timiş, Bârzava, Caraş şi Nera. Avertizarea este valabilă până astăzi la ora 9.00. Deocamdată nu au fost înregistrate probleme.

FOTO: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. de ce nu o scoateti la fereastra
    pe managerul Laura ca sa opriti ploaia? Nu de mult, in direct spuneati : ” managerul Laura apare soarele rasare”… Salvati judetul de inundatii…va rugaammmm… Si mare grija sa nu o scapati pe fereastra… unde mai gasim alta ca ea??

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles