Germania s-a calificat în sferturi fără să primească niciun gol

Selecționata de fotbal a Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale EURO 2016, după ce a învins cu 3-0 reprezentativa Slovaciei, într-o partidă disputată duminică, în optimile de finală ale competiției. Golurile campioanei mondiale en titre au fost marcate de Jerome Boateng, Mario Gomez și Julien Draxler. Germania, câștigătoarea Grupei C, s-a revanșat cu această ocazie în fața Slovaciei, una dintre echipele calificate în optimi de pe poziția a treia în grupă, care a învins-o surprinzător, în penultimul meci de pregătire al nemților înaintea turneului final din Franța.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat astfel, în sferturile de finală ale EURO 2016 fără să încaseze niciun gol de la debutul competiției, după 2-0 cu Ucraina, 0-0 cu Polonia și 1-0 cu Irlanda de Nord — în grupă și 3-0 cu Slovacia — în optimi. Nationalmannschaft, care participă pentru a 12-a oară consecutiv la un Campionat European, are în palmares trei titluri de campioană continentală (1972, 1980, 1996), precum și trei finale disputate (1976, 1982, 2008), scrie digisport.ro

La ediția trecută, din 2012, Germania s-a oprit în semifinale, fiind învinsă la limită de Italia (1-2), pe care o va putea reîntâlni acum în sferturile de finală, dacă Squadra Azzurra va reuși să treacă de deținătoarea titlului european, Spania, luni, pe Stade de France.

sursa foto:digisport.ro

 

De același autor

Related Articles