Politica dezbătută la birtul din sat duce la crimă!

Doi bărbaţi din localitatea Domaşnea, judeţul Caraş-Severin, s-au luat azi-noapte la bătaie. În urma încăierării unul dintre ei şi-a pierdut viaţa. Deşi iniţial sătenii spuneau că cei doi făceau parte din două  tabere politice, respectiv Partidul Social Democrat şi Partidul Mişcarea Populară, liderii celor două grupări neagă cu vehemenţă aceste zvonuri.

Mocioaca_IonContactat telefonic preşedintele Partidului Social Democrat, Filiala Caraș-Severin, Ion Mocioalcă ne-a declarat:

Organele care anchetează acest caz vor afla adevărul, dar eu îţi spun ce ştiu eu până la această oră. Eu nu am fost de faţă, dar politica nu se face la birtul din sat la ore târzii din noapte. Acea nefericită victimă nu a fost nici membru PMP, nici membru PSD, iar dacă doi oameni se ceartă noaptea la birt, nu înseamnă că se ceartă Mocioalcă cu Ionuţ Popovici, a precizat preşedintele Partidului Social Democrat din Caraş-Severin

Şi liderul Partidului Mişcarea Populară, Filiala Caraș-Severin, Ionuţ Popovici susţine că cineva s-a folosit de numele partidului pe care-l conduce în acest scandal. Mai mult decât atât şi el ne-a declarat că bărbatul care a decedat în urma acestui conflict nu facea parte din PMP:

pmp

Este o dezinformare totală, aş putea spune că este chiar o mizerie. Partidul Mişcarea Populară nu este implicat în acest nefericit eveniment. Din câte cunosc, totul s-a întâmplat la un bar din localitate, ori membrii din PMP nu se duc noaptea prin baruri la ora 3:00, iar pe de altă parte victima nu a fost, nu este nici candidat şi nici măcar membru al PMP, a precizat preşedintele Partidului Mişcarea Populară din Caraş-Severin.

Martorii din sat, care au asistat la întreaga şcenă suţin că acolo a fost un “circ adevărat” în care au fost mai multe persoane implicate şi nu doar victima şi agresorul. Din spusele acestora se pare că tânărul în vârstă de 27 de ani avea un conflict mai vechi cu bărbatul care a decedat, totul pornind de la o parcelă de pământ şi bani daţi cu împrumut. După câteva pahar de băutură, se pare că agresorul şi-a adus aminte de aceste lucruri, moment în care l-a îmbrâncit pe bărbatul în vârstă de 47 de ani. Acesta s-a dezechilibrat şi s-a lovit puternic la cap de treptele barului. Un alt prieten al victimei a sărit la bătaie, reuşind să-l taie pe mâini pe agresor, cel puţin asta suţin câţiva martori prezenţi la altercaţia dintre cei doi.

Cercetările continuă. Procuratura a deschis un dosar penal pe numele lui Mihai Benghia – Zastran, cel care a avut rolul agresorului în acest film trist, numit VIAŢĂ!

Daiana Roşca

3 COMENTARII

  1. Uitati-va la mutrele celor doi politiceni, care emana prostia,cum se disculpa.Rusine sa fie oamenilor intelectuali din judet care accepta sa fie condusi de asemenea specimene.

  2. Unde era politia din localitate in tot acest timp?
    Pentru ce ii platim? Pentru ce platim impozite la stat?
    Oamenii din sat au fost stransi incepand de la orele amiezii in grupuri. S-au iscat mai multe conflicte, care s-au finalizat cu crima savarsita de ciobanul Mihai Benghia.
    POLITIA NU A INTERVENIT!
    Pe langa toate acestea, primarul din localitate, Petru Lorint, plateste (bineinteles din banii furati de la primarie) avocati care sa falsifice probele pentru a-l scapa pe acest monstru libidinos de inchisoare.
    Petru Lorint crede ca va reusi acest lucru, la fel cum a reusit sa il scape pe fiul lui, Cristian Lorint, traficant de droguri si consumator.

Comentariile sunt închise.