[AUDIO] CCIAT inaugurează astăzi un nou proiect menit să sprijine oamenii de afaceri din Timiş

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș inaugurează Biroul Unic, o entitate fără personalitate juridică care va oferi antreprenorilor consultanță și informații primare specifice. Directorul general al CCIAT, Florica Chiriţă explică:

„Datorita faptului ca mediul de afaceri trebuie să se informeze ducându-se de la o instituţie la alta, avem iniţiativa de a înfiinţa un birou unic. Nu este vorba despre biroul unic care a funcţionat odată la Registrul Comerţului de pe langa Camera de Comerţ, este vorba despre un birou unic, unde specialişti de la institutiile deconcentrate vor veni la sediul CCIAT, o dată pe săptămână, timp de 4 ore, şi vor putea da informaţii primare firmelor interesate”.

 

Foto CRAFT

Metodologia de lucru constă în prezența câte unui reprezentant al fiecărei instituții partenere, săptămânal, în fiecare zi de marți. Biroul Unic va funcţiona la Centrul Regional de Afaceri din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Partenerii CCIAT pentru crearea Biroului Unic sunt: Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Timiș; Agenţia pentru Protecţia Mediului Timiş; Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest Timișoara; Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Vest Timiș; Direcţia Agricolă Județeană Timiș; Direcţia Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara; Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș; Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Timiș; Inspectoratul de Poliţie Județean Timiş / Serviciul Investigarea Criminalității Economice; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”al Județului Timiș; Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș; Primăria Municipiului Timișoara / Biroul Autorizare Activități Comerciale și Gestiune Spații Publicitare.

(Sebastian Dragomir)

 

Cele mai citite

Related Articles