[AUDIO-FOTO] Indonezienii se pregătesc la Reșița pentru Olimpiadă

După ce la începutul acestei săptămâni luptătorii de la CSM Reșița au primit vizita altor sportivi din Germania, ieri  au efectuat un prim antrenament alături de componenții lotului național de seniori al Indoneziei. Cei 13 luptători indonezieni se află întru-un stagiu de pregătire la Reșița, unde vor sta două săptămâni, după cum ne-a declarat antrenorul emerit Adrian Dacica:

Lupte indonezia

”Sunt campionii Indoneziei, bucuroși că au venit aici pentru că stagiile la care au mai participat au fost fructuoase și au reușit să se claseze pe poziții bune în campionatul Asiei.”

Antrenorul de lupte libere al lotului național al Indoneziei, Zulhaidir Haidir a apreciat stagiul de pregătire de la Reșița ca fiind unul foarte util pentru elevii săi:

indonezieni

Suntem lotul Indoneziei și am venit aici să ne antrenăm împreună cu luptătorii din România. Suntem atât luptători de libere cât și de greco-romane. Lotul este însoțit de 3 antrenori. Ne pregătim pentru marele eveniment sportiv ” Pon”, o mini olimpiadă Indoneziană, care se desfășoară odată la 4 ani.”

O parte din lotul indonezian a ajuns la Reșița, deoarece aici s-a născut și s-a antrenat luptătoarea Roxana Năstrușnicu, care în prezent este căsătorită în Indonezia. La Reșița au venit doar socrul acesteia Indra Syafri și cumnatul Brian Akbar, care s-au întâlnit cu rudele din România.

Roxana Năstrușnicu împreună cu toți componenții lotului național de lupte al Indoneziei doresc să mulțumească Asociației Județene de Lupte Caraș-Severin și antrenorului emerit Adrian Dacica, pentru invitația de a participa la acest stagiu de pregătire.

Roxana Năstrusnicu

Alexandru Galbenu

Cele mai citite

Related Articles