[AUDIO] PSD va conduce Consiliul Judeţean Caraş-Severin cu sprijinul UNPR şi PMP

Anunţul a fost făcut astăzi de preşedintele social democraţilor, Ion Mocioalcă. Acesta a spus că, în urma negocierilor, fostul prefect Silviu Hurduzeu va conduce forul judeţean, iar cei doi vicepreşedinţi vor fi Mihai Bona şi Ionuţ Popovici.

„Sigur că au început să se contureze şi alianţele şi persoanele cu care dorim să ne aliem în Consiliul judeţean. Cred că ce vă intereseză cel mai tare este nominalizarea din partea Partidului Social Democrat şi vă confirm, cea ce probabil ştiaţi pe surse, că nu eu sunt candidatul la Consiliul Judeţean Caraş-Severin. Am decis împreună cu colegii să mergem cu Silviu Hurduzeu, fostul prefect al judeţului şi secretar de stat în cabinetul Ponta. Numerele doi si doi, pentru că nu sunt departajate de nimic, nici măcar de voturi, sunt aliaţii noştri de azi şi chiar poate şi de mâine. Vorbim despre UNPR şi PMP. Din câte ştiu, colegii de la UNPR, cu care avem şi o alianţă la nivel central, vor merge cu Mihai Bona, iar PMP, spre bucuria mea şi a lor, vor promova un tânăr în persoana lui Ionuţ Popovici”.

 

Şedinţa de constituire a noului Consiliu Judeţean Caraş-Severin, se face prin ordin al prefectului, cel mai probabil săptămâna viitoare.

(Sebastian Dragomir)

Cele mai citite

Related Articles