De la promisiuni electorale la realitatea din teren cu noul primar al Reşiţei, Ioan Popa

La nicio săptămână distanţă Ioan Popa a fost astăzi prezent din nou în faţa ascultătorilor Radio România Reşiţa. Dacă până vineri era unul dintre candidaţii la fotoliul de edil al fostei Cetăţi de Foc, astăzi este primar ales.

Câte din promisiunile făcute în campanie pot prinde viaţă; cum va deschide Reşiţa pentru investitori; care sunt primele proiecte ce vor fi puse în practică; în ce măsură va putea primi sprijinul consiliului local. Sunt câteva dintre întrebările pe care Dan Agache le-a adresat primarului ales al Reşiţei Ioan Popa. Ascultaţi emisiunea integral, aici:

 

1 COMENTARIU

  1. Totul frumos domnul primar, dar mai putin se face anul de cand au inceput lucrarile pentru alimentarea cu apa din cartierul Doman si inca se mai lucreaza o data pe saptamana ca restul zilelor este sarbatoare, atunci domnule primar cand veti gasi fonduri pentru canalizare si strazile care stiti bine cum sunt , strazi pe care nu poti plimba un copil cu caruciorul fiindca risti sa ajungi la urgente, strazi pe care nu poti circula cu o masina buna ci doar cu cele de doi bani ca nu pierdem atat de mult.? Cand? Cati ani vor mai trece?
    Stiu ca este inceputul , dar toti au promis de toate si pana in prezent nimic! As vrea sa vad putin interes si pentru noi cei de acolo, pentru ca si noi platim impozite la fel ca dei din Resita, asigurarile au aceeasi pret toate cheltuielile astea sunt identice !

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles