Previziunile astrale pentru 5 iunie 2016:

Luna noua ofera sansa actiunilor care necesita discretie. Este o zi potrivita pentru a va dedica lucrurilor ascunse, ferite de curiozitatea celorlalti. Daca doriti sa va lasati de fumat, sa incepeti o cura de slabire sau sa lansati un proiect pe termen scurt, acum este momentul potrivit.

Gemeni

Se pun in balanta fidelitatea si loialitatea in cuplu, pentru ca a venit vremea sa purtati o discutie fata in fata, cu maxima sinceritate, prin care sa spuneti fiecare ce e bine sau ce nu merge in relatia voastra. Esti un pic mai rezervat, de parca l-ai banui pe partener de gesturi incorecte, dar daca ai analiza la rece situatia, ti-ai da seama ca amandoi aveti si defecte si calitati in felul in care tratati relatia. Ce oferi, tot asta primesti, deci fii cinstit daca vrei acelasi lucru.

Rac

Trebuie sa faci ceva sa te eliberezi de anturajul nefast in care nimeresti azi, altfel iti va strica toata ziua. Te va acapara cu probleme, lipsuri, boli, suparari, or tu nu ai deloc aceleasi preocupari ca acestia, de aceea e absolut necesar sa te rupi de astfel de medii apasatoare. Poate au nevoie de ajutorul tau, asa o fi, dar ce vina ai tu ca sa preiei pe umerii tai toate necazurile acestora? Ori te prefaci ca nu ii auzi, ori participi cu ceva sa depaseasca si ei momentul ca sa te poti relaxa dupa aceea.

Leu

Trebuie sa iti controlezi tonul si agresivitatea verbala, pentru ca atitudinea ta poate rani profund pe unele persoane care nu sunt in cele mai bune toane. Si asa au atatea pe cap, mai apari si tu cu reprosuri si mici rautati pe care le vor transforma intr-un dezastru. Poti face mult rau prin gesturi sau cuvinte, tocmai de aceea trebuie sa fii extrem de prudent in declaratii si afirmatii, ca sa le spui doar fata de persoanele care le pot tolera sau care nu le vor interpreta gresit.

Fecioara

Vestile care sosesc de peste tot au un efect mobilizator asupra ta, pentru ca ai sansa de a participa la o activitate colectiva alaturi de oameni pe care ii apreciezi. Incepi ceva nou, ceva ce te entuziasmeaza la maximum, de aceea te apuci de treaba cu un chef fantastic, motivat de ambitia celor din jur. Incearca sa-ti pastrezi acest tonus cat mai mult timp de acum incolo, cuprins un aer proaspat, perfect pentru ceea ce ai de facut de acum incolo. Te simti bine alaturi de prieteni.

Balanta

Iesi in lumea larga, in medii cat mai aglomerate si mai populate, pentru ca cele mai bune lucruri acolo se intampla. Te poti astepta la adevarate miracole (mici sau mari, tot miracole sunt), pentru ca acolo, in aceste medii pestrite, poti gasi minunea cand nici nu mai sperai ca poate exista o solutie. Il vei privi ca pe eroul tau salvator, deoarece intervine intr-o problema personala pe care nu mai stiai cum s-o gestionezi, deci nu insista sa te descurci singur cand undeva afara, in lume, se afla salvarea ta! Caut-o, primeste-o si bucura-te cu recunostinta ca s-a intamplat!

Scorpion

Priveste in jurul tau sa vezi persoanele in varsta care ar avea mare nevoie de o vorba buna, de un sprijin, de prezenta ta. Sigur ai un parinte, un bunic, un om pe care il admiri si il respecti, dar care nu se mai afla in forma sa fizica de odinioara. Numai daca i-ai da un semn si ar insemna enorm pentru acesta, ca atare adu-ti azi aminte de batrani. Stii cum se spune: cine n-are batrani, sa-si cumpere, dar daca tu ii ai (inca) alaturi, pretuieste-i! Vei vedea in ochii lor o recunostinta greu de egalat in alta parte, deci ofera-le ca dar in aceasta zi cateva minute din viata ta. Le vindeca orice boala, orice griji, orice probleme, fii aproape de ei, deci

Sagetator

Atmosfera este relaxata si prietenoasa in jurul tau, te simti bine printre cei care iti tin companie, de parca ati fi prieteni de-o viata. Esti apreciat pentru simpla ta prezenta care face bine unui prieten care iti ducea dorul si te tot invita ba la o discutie, ba la o cafea… Aveti acum ocazia de a sta de vorba si a recupera timpul cat nu ati fost impreuna. Ar fi chiar o zi potrivita pentru a iesi undeva in oras, la o cofetarie, la o cafenea, pentru ca este exact atmosfera favorabila dialogului, distractiei, socializarii, deci nu refuza invitatiile.

Capricorn

Daca cineva iti da azi o veste proasta, nu te lua dupa ce spune acesta, ci mai informeaza-te si din alte surse. N-are rost sa-ti stricai ziua din cauza unuia care poate nu e in apele sale si isi varsa naduful pe tine intr-un moment dificil. Pastreaza-ti calmul si mai cere o a doua opinie de la cineva – de la alt medic, de la alt specialist, de la alt martor – pe cat posibil, impartial, care nu e influentat de starea negativa in care se afla primul tau mesager. Sigur nu e atat de grav pe cat o vede acesta, deci de tine depinde sa redresezi situatia, cautand o iesire inainte de a te trage dupa el, in jos.

Varsator

Te simti neglijat, dat la o parte, de parca nimeni nu mai stie de tine, dar exagerezi totusi. E doar o usoara depresie care iti da tarcoale acum si ai tendinta de a te izola de lume. Tu esti cel care fuge de oameni, nu ceilalti te dau afara din lumea lor, ca atare tu trebuie sa iesi un pic in intampinarea lor. Nu astepta ca ceilalti sa-ti dea atentie, cand ai si tu la indemana instrumentele necesare pentru a iesi din pasa nu tocmai pozitiva. Recunoaste cand ai nevoie de ajutor, nu te incapatana sa rezolvi singur problema care te tine captiv, ca atare, cu un ajutor prietenesc alaturi, vei vedea ce bine te simti iar.

Pesti

Esti in compania unei persoane care te copleseste cu entuziasmul sau, cu stilul sau hiperdinamic, ce nu prea se potriveste cu al tau, dar te va molipsi si pe tine foarte repede. Nu stagna, nu astepta, nu sta blocat intr-o stare de lucruri care nu mai evolueaza, ci accepta invitatia companionului tau de a face ceva, de a lua taurul de coarne, de a trece la fapte. Poate propune niste initiative care nu prea sunt pe stilul tau, caci el e un rebel, dar vei vedea ca are si asupra ta o influenta benefica, dandu-ti iar chef de munca, de viata, de actiune. Urmeaza-l!

Berbec

Ai nevoie de putina liniste, pentru ca sufletul tau e incarcat de emotii care nu-ti fac deloc bine. Detaseaza-te de toate, ia-ti o zi complet libera si ocupa-te de ceea ce-ti bucura inima. Somn, muzica de relaxare, cateva ore de SPA, orice consideri ca iti umple bateriile merita pus azi in capul listei de sarcini, pentru ca vor restabili nivelul tau optim de energie. Nu trebuie sa faci nimic din ceea ce iti provoaca stari negative ce teama, de stres, de oboseala fizica sau psihica, deci adu-ti aminte, pentru cateva ore, de tot ce doreste sufletul tau si ofera-i cu generozitate!

Taur

Nu reusesti sa pastrezi dialogul pe un teren amiabil ci iti cam pierzi calmul caracteristic atunci cand intelocutorii tai te critica, iti pun la indoiala argumentele sau uita de bunele maniere. Conversatiile pe care le porti azi au la origine o scanteie de scandal care, daca nu e stinsa din fasa, poate genera un conflict de proprotii. Razboiul de idei este bun atat timp cat fiecare preia ceva din parerile celuilalt, altfel va deveni doar o ciondaneala fara sfarsit. Incearca sa aplanezi disputele.