[AUDIO-FOTO] Robinsoni cu o insulă în suflet – Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu și Constantin Cotimanis

Partea a doua a emisiunii Boema, astăzi 25 mai, ora 22,15, pe frecvența 105,6 fm, îi are ca invitați, în exclusivitate pentru Radio Reşiţa, pe protagoniștii spectacolului  „ Pluralul Englezesc ” – Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu și Constantin Cotimanis.

 „O femeie merită descrisă în culori frumoase’’, ne-a mărturisit Ion Dichiseanu, dar pentru a afla cine a fost marea sa iubire, ce urme au lăsat anii deportării în lagăr și care este ultima sa carte, ascultați întreaga emisiune Boema, în această seară la Radio Reșița!

Caldă, frumoasă și tânără, Cezara Dafinescu ne-a impresionat fiindcă este asemeni unui vulcan ce încălzește inimile de piatră cu lava lacrimilor sale, iar Constantin Cotimanis ne-a mărturisit despre rolul teatrului în aceste vremuri tulburi.

„Robinsoni cu o insulă în suflet” suntem fiecare dintre noi, pentru a afla cine locuieşte pe insula  fiecărui invitat, ascultaţi întreaga emisiune.

„Pluralul Englezesc” a fost primul spectacol invitat la Reşita, după moartea celui ce-a fost vreme de 35 de ani un susţinător al culturii în Banatul de Munte, Horaţiu Vornica și din acest trist motiv i-a fost dedicat in memoriam, ne-a declarat Marian Apostol, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor Reșița.

Anca Bica Bălălău

De același autor

Related Articles