Scandal cu un scenariu clasic: unul la spital şi altul la Poliţie

Un scandal izbucnit între agentul de bază a unui bar din Simeria şi un client s-a terminat rău. Unul a ajuns la spital, iar altul în arestul Poliţiei. După cum spun reprezentanţii IPJ Hunedoara, altercaţia a avut loc după ce agentul de pază i-a interzis clientului accesul în incinta barului, pe motiv că programul de funcţionare se apropie de închidere. După îmbrânceli, clientul de 33 de ani, a căzut şi s-a lovit la cap, declară Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Poliţiei.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că victima este un bărbat în vârstă de 33 de ani, din oraşul Simeria, care, în jurul orei 03:45 a ieşit din local, unde se afla împreună cu soţia şi mai mulţi prieteni, iar când a dorit să reintre în bar nu i s-a mai permis acest lucru de către agentul de pază al barului, un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Deva, pe motiv ca programul de funcţionare se apropie de închidere. Între cei doi a intervenit un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de scările de acces în club. Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean din Deva, unde a rămas internată”.

După ce a fost reţinut pentru 24 de ore pentru vătămare corporală, purtare abuzivă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, agresorul a fost prezentat Judecătoriei Deva, care a emis, pe numele său, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în baza căruia a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. HUNEDOARA.

(Sebastian Dragomir)

 

De același autor

Related Articles