Soţ şi soţie, specializaţi în furtul de telefoane mobile. Ea este însărcinată în luna şasea

Două persoane din Glimboca, soț și soție sunt cercetate penal pentru săvârșirea mai multor furturi comise pe raza municipiului Caransebeş. Cei doi au reuşit să sustragă 6 telefoane mobile, pe care ulterior le-au valorificat, cauzând un prejudiciu în valoare de peste 7 mii de lei. Ei au fost identificaţi în Oţelu Roşu, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin, Cecilia Dăneţ.

„Din cercetări a reieşit că în perioada martie – mai 2016, bănuiţi ar fi sustras 6 telefoane mobile din 5 locații din Caransebeș, pe care ulterior le-ar fi valorificat, cauzând un prejudiciu în valoare de 7.100 de lei. Femeia de 22 de ani, însărcinată în luna a șasea, a recunoscut că a participat doar la comiterea a trei furturi, deși camerele de supraveghere au aratat faptul că aceasta a sustras și din celelalte două locații. De asemenea, polițiștii au stabilit că în 4 din cele 5 locații, femeia a fost însoțită de soțul său”.

Poliţiştii au recuperat un singur telefon mobil care a fost predat aparținătorului.

Dosarul se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt și complicitate la furt, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor și recuperarea prejudiciului cauzat.

(Sebastian Dragomir)

foto: arhivă

Cele mai citite

Related Articles