[FOTO] Viteza şi-a mai luat un tribut pe DN 6. Un mort şi doi răniţi

Grav accident rutier în această dimineață, la ieșirea din localitatea Topleț către Orșova. O persoană a decedat, iar alte două au fost rănite. Evenimentul rutier s-a produs din cauza nedaptării vitezei la condiţiile de drum umed. Şoferul unui autoturism care circula dinspre Orşova a pierdut controlul volanului, a lovit parapeţii laterali de pe marginea drumului, iar autoturismul s-a răsturnat după care a lovit un camion care circula regulamentar din sens opus. Şoferul a decedat pe loc, iar alte două persoane au rămas încarcerate în maşină. La faţa locului au intervenit echipaje de pompieri din Orașova și Băile Herculane. Victimele au fost transportate în stare gravă la spitalul din Drobeta Turnu Severin.

accident Toplet

„Ajunși la fața locului, polițiștii stațiunii Băile Herculane au stabilit că un autoturism înmatriculat în județul Timiș s-a deplasat pe DN 6, din direcția Orșova spre Caransebeș iar la km 372+500 m, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 59 de ani, din Maramureș, care circula regulamentar din sens opus. În urma producerii accidentului a rezultat decesul conducătorului auto înmatriculat în Timiș și rănirea gravă a altor două persoane, pasagere în autoturism, care au fost transportate la spitalul din Drobeta Turnu Severin pentru îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.

Traficul rutier pe DN 6 se desfășoară pe un fir, alternativ, ne-a informat subcomisarul Ştefan Radu, seful Poliţiei Băile Herculane.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fața locului.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles