Previziunile astrale pentru 17 aprilie:

Trigonul planetelor Mercur si Pluton favorizeaza spiritul de initiativa si activitatea intelectuala. Este momentul sa incepeti activitati ce presupun efort intens si de durata, in special cele ce implica rationamentul.

Horoscop 17 aprilie 2016 – Berbec

Nu astepta azi miracole, nici intalniri spectaculoase, deoarece solutiile cele mai bune pot aparea in cele mai comune situatii. Pur si simplu treci prin cel mai banal loc pentru a intalni exact persoana de care ai nevoie pentru a rezolva o situatie minora, in aparenta, dar de care depinde viitorul altor actiuni. Norocul vine intr-un ambalaj tern si obisnuiþ fara a parea ca are vreo valoare, dar, dupa ce te vei folosi de el, isi vei da seama ca era cheia problemei tale. Nu subestima valoarea anumitor detalii, nu le ignora pentru ca par neimportante, ci, dimpotriva, cauta-le pe acestea inaintea celor care ies primele in evidenta!

Horoscop 17 aprilie 2016 – Taur

Nu prea iei dragostea in serios ci descoperi ca este amuzant sa te joci cu vorbele. Iubirea pare sa capete cumva o tenta de superficialitate, de lejeritate, ca si cum nu ai fi interesat de mai mult decat de un simplu flirt. Il joci pe degete pe cel drag, nu dai impresia unui om serioº de aceea l-ai putea face pe cel de langa tine sa se cam indoiasca de sentimentele tale, daca acestea exista cu adevarat. Poate fi o zi dedicata escapadelor sentimentale si nimic nu te atrage mai mult acum decat joaca incat transformi orice relatie intr-o distractie.

Horoscop 17 aprilie 2016 – Gemeni

Se poate spune ca apare soarele pe strada ta si te invaluie intr-o caldura ce te face sa te simti bine. Este o zi perfecta, vestile bune si evenimentele fericite dau navala in calea ta. Ar fi culmea sa nu profiti din plin de tot ce ti se ofera pe tava, pentru ca o poti numi una dintre cele mai optimiste zile din ultima perioada. Te intalnesti cu oameni care te iubesc sincer, care te primesc cu bratele deschise, iar semnele de simpatie din partea celor care te cunosc vor veni in cantitate impresionanta si cu o energie pozitiva sporita.

Horoscop 17 aprilie 2016– Rac

Vei vorbi mult la telefon cu familia sau sunt sanse de a face diverse vizite la rude. Familia e prioritatea numarul unu si acorzi mai mult timp ca de obicei celor dragi, ba chiar simti o nevoie intensa de a sta in compania lor, poate si pentru ca ei vor sti sa te faca sa te simti ocrotit si iubit dupa o perioada mai dificila. De asemenea, nu este exclusa o revedere cu fosti colegi de scoala sau cu persoane din trecutul tau mai indepartaþ care au jucat un rol in educatia sau evolutia ta. Ii revezi cu emotie si bucurie.

Horoscop 17 aprilie  2016 – Leu

Aduna-i alaturi de tine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiati si pe membrii familiei, pentru ca primesti de la ei toata sustinerea de care ai nevoie pentru ce ti-ai propus. Vezi ca nu esti singur, ca ai la cine apela, si la bine si la greu, ca tin cu tine orice ai face, ceea ce te incurajeaza sa faci tot ce-ti sta in putere ca sa nu-i dezamagesti. Ti-ai asumat o sarcina pe care le-o dedici lor si e foarte motivant sa vezi zambetele lor satisfacute si sa auzi laudele lor sincere, pentru ca sunt cu totii impresionati de ceea ce faci tu pentru ei. Sprijinul care vine de la ei e felul lor de a-ti intoarce binele!

Horoscop 17 aprilie 2016 – Fecioara

Aduna-i alaturi de tine pe cei care te iubesc, prietenii cei mai apropiati si pe membrii familiei, pentru ca primesti de la ei toata sustinerea de care ai nevoie pentru ce ti-ai propus. Vezi ca nu esti singur, ca ai la cine apela, si la bine si la greu, ca tin cu tine orice ai face, ceea ce te incurajeaza sa faci tot ce-ti sta in putere ca sa nu-i dezamagesti. Ti-ai asumat o sarcina pe care le-o dedici lor si e foarte motivant sa vezi zambetele lor satisfacute si sa auzi laudele lor sincere, pentru ca sunt cu totii impresionati de ceea ce faci tu pentru ei. Sprijinul care vine de la ei e felul lor de a-ti intoarce binele!

Horoscop 17 aprilie 2016 – Balanta

Situatia financiara cunoaste o oarecare clarificare sau echilibrare, printr-o strategie noua pe care o pui singur la cale. Nu neaparat o si pui in practica tot acum, ci mai mult schitezi directiile de abordare pentru perioada urmatoare ca sa stii pe ce poti sa te bazezi. Iti pui mintea la contributie ca sa gasesti solutii salvatoare pentru a tine sub control bugetul si se pare ca ai calitatile necesare pentru a face fata cu brio! Poti face noi contacte in avantajul afacerilor tale, dai telefoane, te informezi din diverse surse sau poti face o analiza retroactiva ca sa stii de unde vii si incotro te indrepti.

Horoscop 17 aprilie 2016 – Scorpion

 Unii nu reusesc sa se apropie de tine, pentru ca esti intr-o pasa mult prea sensibila din punct de vedere emotional si orice cuvant indreptat spre tine suna taios si cinic. Nu exagera gravitatea replicilor, pentru ca unii iti transmit chiar lucruri adevarate si sincere, nicidecum replici severe pe care nu le-ai merita, dar tu ai tendinta de a pune la suflet tot ce auzi. Linisteste-te inainte de a spune si tu, la randu-ti, ce parere ai, pentru ca, din cauza fragilitatii tale psihice, ai putea interpreta gresit si ai putea avea o reactie nelalocul ei. Mai bine te abtii!

Horoscop 17 aprilie  2016 – Sagetator

Permite-ti un moment de liniste totala, eventual in izolare si liniste, pentru a te gandi la ce vrei tu cel mai mult in acest moment. E nevoie, uneori, de un dialog direct cu Dumnezeu pentru a-ti aduce, mai intai, tu aminte care sunt dorintele tale in acest moment. Poate ai uitat sa ceri, poate ai uitat sa ridici ochii de la cararea pe care mergi, mai suº catre orizont si apoi catre ceruri, pentru ca te-ai lasat doborat de griji care nu te reprezinta. Lucrurile sunt mult mai usoare decat ai fi tentat sa le vezi, dar adu-ti aminte ca ai dreptul sa ceri, sa speri, sa astepti de undeva solutii. Nu inseamna ca ti se ofera pe gratis sau pe tava, ca intr-un miracol, ci doar e vremea sa spui: vreau!

Horoscop 17 aprilie 2016 – Capricorn

Familia te inconjoara cu multa caldura si incredere, pentru ca asteapta de la tine un anumit gest. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa dai startul unei actiuni de care vor beneficia toti ai casei, la urma urmei, dar greul deciziei cade pe umerii tai. Totusi, bucuria cu care te privesc ceilalti si stimulentele sincere care vin din partea lor sunt exact sursa de energie pozitiva de care ai nevoie pentru a analiza situatia limpede si corect si, apoi, pentru a lua decizia cea buna, ce va lucra in avantajul tuturor celor dragi. Daca ai vedea din partea lor rezerve, nu ai mai avea acelasi curaj.

Horoscop 17 aprilie 2016- Varsator

Te zbati pentru o cauza in care nu cred si ceilalti, ca atare tot efortul tau de a-i convinge pare in zadar. Alege-ti cu mai multa grija tovarasii cu care sa faci echipa, pentru ca azi nu ai parte de camarazi pe aceeasi lungime de unda sau cu interese similare. Tu crezi in una, ei in cu totul altceva si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca ai inotat impotriva curentului. Vrei sa fii un premergator, un avangardist cu opinii diametral opuse majoritatii, iar azi vei da piept cu o multime de afronturi si refuzuri de la cei care nu sunt de acord cu viziunea ta indrazneata.

Horoscop 17 aprilie 2016- Pesti

Ai o relatie cu totul aparte cu trecutul, de parca de acolo ti-ai extrage toata energia, dar de data aceasta trecutul e mai degraba o povara, un blocaj, decat o sursa de energie pozitiva, de aceea e nevoie uneori si de uitare. Esti inca blocat intr-o situatie din trecut de care nu te poti rupe, incat a devenit o obsesie. Amintirile neplacute de demult trebuie sa dispara, deci fa un efort sa le inchizi acolo unde le e locul, aducand la lumina doar ceea ce iti face bine.