[AUDIO-FOTO] Judeţul Caraş-Severin în anotimpul târgurilor agricole de primăvară. La Oraviţa s-a deschis Târgul Mare

O gamă largă şi diversificată de produse agricole, ultilaje şi animale domestice sunt prezentate în acest sfârşit de săptămână în trei locaţii din Caraş-Severin.

Despre atmosfera de la Târgul Mare de la Oraviţa, Pavel Nefir – directorul Camerei Agricole Caraş-Severin:

Este vorba despre târgul de la Oraviţa ajuns la cea de cincea ediţie programat pentru vineri, 15 aprilie în cartierul Gării şi târgurile de la Bozovici şi Coronini ajunse la cea de-a treia ediţie şi care se vor desfăşura sâmbătă, 16 respectiv duminică, 17 aprilie.

Manifestările sunt organizate de primăriile celor trei localităţi cu sprijinul Camerei Agricole judeţene. În cadrul evenimentelor de profil vor avea loc expoziţii de animale şi vor fi premiaţi  şi cei mai buni fermieri, a precizat pentru Radio Reşiţa Pavel Nefir, directorul Camerei Agricole Caraş-Severin:

Potrivit acestuia în Parcul Tricolorului din municipiul Reşiţa, în perioada prepascală, mai exact între 22 şi 24 aprilie se va desfăşura cea de-a noua ediţie a târgului de flori. Cei interesaţi vor găsi aici, pe lângă produsele horticole tradiţionale, precum: seminţe şi răsaduri şi mobilier de grădină şi diverse alte materiale de profil.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Reşiţa şi Camera Agricolă Caraş-Severin, a subliniat Pavel Nefir.

Foto: Daniel Babun

(Hardy Cvoica)

De același autor

Related Articles