Victorie surprinzătoare pentru HCM Râmnicu Vâlcea la Brăila, în Liga națională feminină de handbal

Victorie surprinzătoare pentru HCM Râmnicu Vâlcea la Brăila, în Liga națională feminină de handbal

HCM Râmnicu Vâlcea a învins-o surprinzător pe HC Dunărea Brăila cu scorul de 27-20 (16-8, luni, în deplasare, într-un meci din etapa a 24-a a Ligii Naționale feminine de handbal. Victoria echipei vâlcene surprinde atât în sine, cât și prin diferența înregistrată, având în vedere diferența de valoare dintre cele două formații. În tur, brăilencele au câștigat pe malul Oltului cu scorul de 29-27.În alt meci, HC Zalău a dispus în deplasare de U Alexandrion Cluj cu scorul de 35-27 (21-9).

HC Zalău și HCM Rm. Vâlcea sunt în luptă directă pentru ultimul loc de play-off, alături de SCM Craiova. HCM Rm. Vâlcea și HC Zalău se vor înfrunta etapa viitoare, la Râmnicu Vâlcea, într-un meci care poate decide ultima formație care prinde faza play-off.

În clasament, pe primul loc se află CSM București, cu 69 puncte (23 jocuri), urmată de HCM Baia Mare, 66 p, ASC Corona 2010 Brașov, 47 p (23 j), HC Dunărea Brăila, 46 p, HCM Roman, 44 p, CSM Ploiești, 37 p, HC Zalău, 35 p, SCM Craiova, 35 p, HCM Rm. Vâlcea, 34 p, etc.

Cristina Corocan

Cele mai citite

Related Articles