Bursa locurilor de muncă se apropie. Şi-au anunţat prezenţa 31 de agenţi economici

Găsirea unui loc de muncă în zilele noastre este un lucru extrem de dificil, din acest motiv în Caraş-Severin există foarte multe persoane fără serviciu.

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează o bursă. Şomerii sunt aşteptaţi în 14 aprilie pentru a explora oferta. Târgul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Reşiţa, începând cu ora 9.00. Posturile vizează atât persoanele cu studii superioare, dar și pe cele care nu au calificări în niciun domeniu. Până în prezent, numai 31 de agenți economici din cei 70 contactați, au confirmat participarea la bursă.  Firmele pun la dispoziţie 100 de locuri de muncă. Doar 6 sunt pentru persoane cu studii superioare în domeniile: economic, contabilitate și sportiv.

Nici persoanele fără calificare nu sunt lăsate deoparte, pentru această categorie sunt disponibile 15 posturi. Locurile de muncă rămase cuprind diverse domenii, spre exemplu confecționer cablaje, vânzător, zidar, dulgher, barman, bucătar și operator mașini înalte.

Agenții economici care doresc să participe la bursă pot anunța şi cu o zi înainte și chiar dacă se prezintă direct în aceea dimineață, sunt bineveniți, ne-a spus Carla Goagă, purtător al Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă:

Andreea Lupşa

Cele mai citite

Related Articles