Cinci persoane au murit în timp ce aşteptau autobuzul să meargă la lucru

Cinci persoane au decedat, iar două au fost rănite în urma unui accident produs pe strada Râmnicu Sărat din municipiul Brăila. Un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat în viteză pe trotuar şi în staţia de autobuz unde se aflau victimele.

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian, maşina implicată în accident a fost grav avariată, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de la descarcerare pentru scoaterea şoferului vinovat de producerea accidentului şi transportarea lui la spital.

‘Accidentul s-a produs pe o şosea, într-un cartier mărginaş al municipiului Brăila. Imediat după producerea accidentului, am fost informaţi că trei persoane au decedat pe loc, iar alte două sunt grav rănite, şoferul este încarcerat în maşină, iar o altă persoană este rănită mai uşor. În cazul celor două persoane grav rănite nu s-a mai putut face nimic, numărul decedaţilor crescând la cinci. Şoferul, în vârstă de 27 de ani, a fost scos din maşină şi transportat la spital. Nu este grav rănit. Victima rănită uşor este o femeie de 47 de ani, care se află sub observaţie la spital’, a declarat lt. col. Stoian.

Circulaţia în zona producerii accidentului nu a fost oprită, iar poliţiştii Serviciului Rutier al IPJ Brăila se află în continuare la faţa locului, unde fac cercetări pentru a afla circumstanţele producerii accidentului.

Sursa: AGERPRES

Foto: libertatea.ro

De același autor

Related Articles