Previziunile astrale pentru 21 martie:

Opozitia Luna-Venus reduce realismul si pragmatismul si induce o anumita confuzie in relatiile de parteneriat. De asemenea, sunt amplificate sensiblitatea si compasiunea. In relatiile cu persoanele importante din viata fiecaruia, atat in plan profesional cat si in viata personala, se recomanda rabdare, toleranta si evitarea oricarei decizii importante.

Horoscop 21 martie 2016 – Pesti

Daca pleci la drum, asigura-te ca toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent ca sa nu te trezesti in vreo incapacitate de plata. Verifica benzina din rezervor, banii din cont actele, tot ce crezi ca vei folosi pe parcursul calatoriei, deoarece exista riscul sa ajungi la destinatie fara un detaliu suficient de important cat sa strice scopul deplasarii. Posibil ca la capat sa te astepte un contract de semnat sau o promisiune in bani, dar ceva de pe parcurs poate strica buna desfasurare a lucrurilor, incat sa ai mai mult de platit decat de castigat.

Horoscop 21 martie 2016 – Berbec

Vin idei dintre cele mai ciudate si originale, dar inainte de a spune despre ele ca sunt imposibil de folosiţ tocmai prin ciudatenia lor, mai ai rabdare un pic sa intelegi mai bine situatia. Da, poate ti se cer niste gesturi pe care, momentan ai impresia ca nu le poti face, ca te depasesc, dar mai asteapta un pic si ai sa vezi ca nimic nu e atat de ciudat pe cat pare acum. E nevoie de o reactie foarte prompta si rapida, nu ai timp de gandire, deci trebuie sa dai dovada de o capacitate de a accepta solutiile diferite de cele pe care le asteptai. Nu e usor, dar tu ai aceasta capacitate fulger!

Horoscop 21 martie 2016 – Taur

Esti nevoit sa iti iei ramas bun de la un loc sau o stare de lucruri de care te-ai atasat si ti-e foarte greu sa spui adio. Inca te mai tii cu dintii de acel lucru, inca mai tragi de el, cu speranta ca nu vei fi nevoit sa-l abandonezi total, dar totusi e un sacrificiu obligatoriu. Nu poti trece mai departe spre scopurile tale inalte cat timp te cramponezi de un nivel care iti inspira un anume conforţ dar e doar obisnuinta! Fii pregatit sa abandonezi aici balastul de care nu mai ai nevoie, pentru ca el e cel care nu te lasa sa te inalti spre un alt nivel, mult mai bun. Din teama de schimbare, preferi si te multumesti cu ceea ce ai sau stii deja, dar unde e spiritul tau de aventurier care accepta provocarea?

Horoscop 21 martie 2016 – Gemeni

Nu mai astepta, daca simti ca e momentul potrivit sa actionezi intr-o directie spre care mintea si inima te indeamna. Esti pregatiţ detii toate resursele pentru a reusi, ba chiar mai mult decat ai putea crede tu ca poti, dar mai e nevoie doar de acea scanteie care pune motorul in functiune, nici tu nu banuiesti de ce esti capabil pana nu pornesti, deci acum e momentul pentru un start in forta catre un tel suprem. Nu te multumi cu reusite mici, pe acelea le poti atinge oricand, acum ridica-te si tinteste mult mai sus si mult mai departe!

Horoscop 21 martie 2016 – Rac

Nu te opri nici macar daca, pe momenţ ai impresia ca tocmai ai primit un verdict categoric ce-ti taie tot elanul de a mai lupta pentru lucrurile in care crezi. Mai aduna informatii si marturii in favoarea adevarului si mergi mai departe in razboiul tau cinstit impotriva celor care apeleaza la minciuna. Adevarul iese intotdeauna la iveala, ca atare aceasta e doar o victorie temporara pentru cel care jubileaza acum reusita. Ai rabdare, se vor ivi multe alte aspecte pe parcurs care vor intoarce roata si vei putea redobandi ceea ce, de drepţ ti se cuvine. Nu renunta la lupta!

Horoscop 21 martie 2016 – Leu

Ai noroc sa atragi alaturi de tine mai multe persoane de toata increderea care participa la proiectele propuse de tine. Te poti baza intru totul pe sprijinul lor, pe contributia lor concreta, poate chiar si pe participarea lor materiala, pentru ca ceea ce au ei de oferit nu e doar teoretic, nu e doar o promisiune in vanţ ci vor pune umarul la treaba, langa tine. Esti multumit sa vezi ca ai convins atata lume sa ti se alature la punerea in practica a unui tel, pentru ca, fara asemenea ajutoare, ar fi ramas totul doar un proiect pe hartie. Asa prinde contur din ce in ce mai bine!

Horoscop 21 martie 2016 – Fecioara

Ai pornit un drum nou, interesanţ dar primii pasi aduc deja si primele piedici. Nu trebuie sa te lasi influentat de acestea, obstacolele sunt absolut normale la orice inceput de drum, deci trebuie sa-ti mentii interesul viu, pentru ca de hopuri nu scapa nimeni. Mergi mai departe, lupta cu ambitie impotriva celor ce ti se opun, celor care spun nu propunerilor tale, pentru ca succesul acestui proiect depinde enorm de vointa ta, de energia pozitiva pe care o investesti si de curajul de a trece peste toate oprelistile, deloc putine, care se vor ivi pe parcurs.

Horoscop 21 martie 2016 – Balanta

Prezenta ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reusesti sa aduni un grup mai larg de persoane alaturi de cel trisţ care sa-i ridice moralul si sa-l sustina la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator. Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reusi sa depaseasca impasul major si nu va uita niciodata ceea ce ai facut pentru el la nevoie. Fii trup si suflet alaturi de cei care trec prin situatii critice, pentru ca vei gasi de fiecare data solutia care sa-i scoata chiar si din cea mai adanca prapastie.

Horoscop 21 martie 2016 – Scorpion

Nu esti lasat sa analizezi in liniste o situatie care se desfasoara intr-un ritm infernal care te irita. Esti obligat sa iei decizii rapide, sa gasesti solutii imediate, or tu ai avea nevoie de putina detasare, ca sa fii sigur ca nu ai scapat nimic din vedere. Nu dai randament daca esti presat de termene limita sau de sefi care cer totul gata ieri, daca s-ar putea, dar trebuie sa te organizezi si sa faci putina ordine in minte ca sa faci alegerea optima. Nu ai incotro, trebuie sa fii spontan si rapid in reactii, fara sa iei vreun ragaz de gandire.

Horoscop 21 martie 2016 – Sagetator

Ce a fosţ a fost; nu mai scoate la lumina, iar si iar, ca un refren obsedanţ cat de greu a fosţ cat ai platit tu pentru a ajunge aici, ce ai tras sau ai patimit… Gata, trecutul e trecut si e bine sa te detasezi odata de el, cu lectiile invatate. Prea ai tendinta de a vorbi de etapele anterioare nivelului la care ai ajuns doar intr-o tonalitate grava, trista, pesimista, punand in evidenta sacrificiile si esecurile, cand, tot din trecut vin si cele mai frumoase amintiri, cele mai interesante reusite, cele mai bune schimbari pe care le-ai putut face. Adu-ti aminte si ce a fost bun inainte, nu doar greutatile!

Horoscop 21 martie 2016 – Capricorn

Fii exigent cand descoperi ceva ce se abate de la lege sau morala, pentru ca, daca tot treci cu vederea iar si iar, ceea ce acum e o eroare, maine ar putea deveni o regula fireasca. Privesti ceva strigator la cer si nu poti tolera situatia, de aceea trebuie sa te ridici impotriva acestor nereguli, dar nu e de ajuns doar sa strigi sau sa te certi, ci sa faci cunoscuta aceasta abatere. Fa public ceea ce auzi acum, spune cu voce tare, fa petitii publice sau reclamatii, ca sa nu castige cineva care umbla cu cioara vopsita. Indiferent de ce descoperi, e ceva impotriva adevarului si trebuie sa iei atitudine cu curaj. Nu astepta sa se ridice altii in locul tau!

Horoscop 21 martie 2016 – Varsator

Afacerile tale pot cunoaste acum o inflorire, ceea ce te motiveaza sa mergi mai departe. Culegi roade promitatoare, ai incredere ca te indrepti intr-o directie si mai grozava, si cu asemenea senzatie de bine in sufleţ faci pasi siguri spre tinta visata. Esti pe drumul cel bun, deja incep sa se intrevada succesele pe care le-ai speraţ acele roade palpabile care iti inspira un puternic sentiment de securitate pe toate planurile. Cat timp ai convingerea ca totul va iesi bine, vei observa un progres sigur catre scopul propus. Investeste gandire pozitiva in planurile tale, caci de aici se naste si reusita!