Criminalul femeii din Anina a ajuns după gratii. Nimic nu o va aduce însă înapoi pe Mirela Lavinia Peml

Criminalul femeii din Anina a fost reținut pentru 30 de zile. Petre Marius Butiri a ucis-o cu sânge rece pe Mirela Lavinia Peml, iar apoi a fugit. Acesta a fost capturat la trei zile de la tragedia ce a avut loc într-o garsonieră din Timișoara, de polițiști la Jebel, localitate unde locuiesc cei doi copii ai săi din prima căsătorie.

Femeia de 43 de ani era divorţată şi încerca să-şi refacă viaţă, însă această relaţie i-a adus sfârşitul. Mirela nu se mai înţelegea în ultima perioadă cu bărbatul, se certau foarte des şi a încercat să pună capăt relaţiei, dovadă şi un mesaj postat recent pe Facebook:

Iert o dată…
De două ori…
De trei ori…
Dar când spun GATA., este pentru totdeauna!

Despărțit de două luni de cea care i-a fost iubită în ultimii doi ani, Petre Marius Butiri i-a cerut acesteia să îi mai acorde o ultimă întâlnire. ”Apoi am să te las în pace!”, i-a spus. Femeia a acceptat. S-au întâlnit în garsoniera acesteia din cartierul Ronaţ din Timișoara. Bărbatul a băut câteva pahare de alcool, a pus mâna pe un cuțit din bucătărie și i-a tăiat gâtul, din mai multe încercări. Apoi, a lăsat-o să moară. S-a urcat în mașină și a plecat.

Citește pe aceeași temă:

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles