Snoop Dog anunţă că va veni în curând în Bogata, Mureş, după ce zilele trecute a dat check-in în România, din greşeală

Rapperul american pare că a devenit cu adevărat interesat de a vizita localitatea din Mureş, după ce în urmă cu câteva zile a dat check-in în Bogata şi nu în Bogota, Columbia, acolo unde se afla de fapt.

Snoop Dog a aflat de greşeala comisă în urmă cu câteva zile, atunci când a postat pe o reţea de socializare o locaţie greşită şi în acelaşi timp a rămas impresionat de reacţia românilor, care au profitat de ocazie pentru a-l invita pe rapper să viziteze cu adevărat Bogata, Mureş.

Vedeta din America pare să fie încântat de idee şi, într-o nouă postare, le-a promis românilor că va vizita România cât de curând.

12036541_10153708611289807_5800220946349784841_n

i just steve harveyed my own chit hahahhaha ! shoutout to my romanian fans, tha boss dogg comn thru real soon !!! #visitbogata — in Bogata, Mures, Romania

„Le strig fanilor mei români, şeful dogg va veni în curând !!! ‪#‎visitbogata‬”, a scris rapperul american.

Artistul a postat, pe 14 martie, o fotografie pe Instagram şi, pentru a-şi anunţa fanii că a ajuns în Columbia, a vrut să dea check-in în Bogota.

Din greşeală, însă, Snoop Dogg a dat check-in în Bogata, Mureş, o comună cu 2.018 locuitori, conform recensământului din 2011.

După cum era de aşteptat, fanii artistului au început să-l ironizeze pe acesta, pe motiv că a încurcat Bogota, Columbia cu Bogota, Târgu Mureş: “uita-te la locatie :)))”, au început să scrie românii pe Instagram imediat după postarea lui Snoop Dog.

Nu se ştie dacă artistul a priceput că a făcut o greşeală, “Fain la Mures, ha?!”, “Bogota trebuia sa fie :))” dar cert este că ardeşenii i-au spus şi ceva pe limba lui: “We love you Snoop! sau “Hello from Borşa!?”

După ce rapper-ul Snoop Dogg a comis o gafă amuzantă atunci când a încurcat locul unuia dintre concertele sale din Bogota, Columbia cu Bogata din România, comuna din Mureş a profitat de ocazia de a-şi face reclamă. Acum, comuna are şi un stie de prezentare care poate fi accesat la adresa www.visitbogata.com.

De același autor

Related Articles