[VIDEO] Accidentul din Caransebeş surprins de camerele de supraveghere

Ancheta continuă în cazul accidentului care a avut loc,marţi seara în municipiul Caransebeş. Pasagerul din dreapta este în în stare gravă.

Un grav accident rutier a avut loc marí seara, pe strada Libertății din Caransebeș. Un autoturism a spulberat un semafor, după care s-a oprit pe trotuar. La volan s-a aflat un tânăr de 19 ani care avea permisul de conducere suspendat. El s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, a acroşat maşina din faţa sa, după care a pierdut controlul autoturismului. Unul dintre pasageri a ajuns în stare gravă la spital. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au constatat că maşina a fost furată. Practic, au fost furate cheile de la o rudă, spune comisarul şef Dan Bortiş, şeful Serviciului Cabinet din IPJ Caraş-Severin.

„În urma producerii accidentului, din autoturismul condus de B.S. au suferit vătămări corporale doi pasageri – D.A.B., de 19 ani, din Caransebeş şi C.C.I., de 18 ani, din Sacu, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Caransebeş, primul a fost transferat la Spitalul Municipal de Urgenţă Timişoara iar al doilea a refuzat internarea. Din cercetările efectuate a rezultat că, în jurul orelor 20.00, în incinta unui bar din Caransebeş, C.C.I. a sustras cheile autoturismului de la deţinătorul acestuia, după care a sustras autoturismul şi l-a condus pe drumurile publice din Caransebeş fără a poseda permis de conducere, iar mai apoi i-a încredinţat autoturismul pentru a fi condus de către B.S. care avea permisul de conducere suspendat.”.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, furt şi conducere fără permis sau cu permisul suspendat.

(Sebastian Dragomir)

Foto: www.resita.ro

De același autor

Related Articles