Handbaliştii reşiţeni au pierdut derby-ul Banatului la Timişoara. „Trebuie să uităm acest meci”, spune Adrian Petrea

HC Adrian Petrea a suferit o înfrângere în meciul cu Politehnica Timişoara jucat în deplasare, în etapa a 24-a a Ligii Naţionale de handbal masculin. Alb-violeţii s-au impus cu 24-16 (12-7)

Reşiţenii trebuie să uite cât mai repede acest eşec pentru că mai sunt de disputat două etape până la finalul sezonului regulat şi este nevoie de concentrare pentru a reuşi calificarea în play-off. După meci s-a făcut o analiză în urma căreia antrenorul Adrian Petrea a recunoscut că timişorenii le-au dat o lecţie, au fost mai buni pe teren şi au câştigat meritat. Fostul internaţional a declarat că echipa reşiţeană a avut o formă sportivă mai slabă, dar jocul cu Poli Timişoara trebuie uitat rapid:

Adrian Petrea“După meci am fost puţin supărat, nervos. Nu pot să acuz băieţii pentru că nu-mi va fi niciodată ruşine cu ei, cu cei care am plecat la drum. Cu ei am construit echipa de seniori şi nici mie nu-mi va fi ruşine. Până la urmă dacă nu greşesc în viaţă, ca şi antrenor sau ca şi echipă, nu am de unde să învăţ; nu poate fi totul perfect. Şi atunci ajung la aceeaşi concluzie: trebuie uitat meciul de la Timişoara şi nu ne rămâne decât variantă victoriei în meciul de acasă cu CSM Ploieşti. La ultimele partide s-a acumulat şi oboseala, psihică şi fizică. Săptămâna aceasta ne vom concentra pe recuperarea medicală, în primul rând, pentru că avem jucători care acuză dureri. Vrem ca vineri seara să fim proaspeţi şi să fim apţi toţi. Ilie Vaidasigan acuză dureri la muşchi, e vorba de o contractură. Rică Pîrîianu este în continuare indisponibil, dar sper să fie apt la meciul de vineri. La fel Huta şi Dospinescu, dar sunt dureri uşoare care într-o zi, două se vor remedia”.

Meciul care urmează, cu CSM Ploieşti, este unul de câştigat a adăugat Adrian Petrea, dar nici adversarii nu vor ceda uşor. Partida are loc vineri, 18 martie, de la ora 18, în Sala Polivalentă din Reşiţa. Înaintea acestui meci HC Adrian Petrea este pe locul 7 în clasament cu 36 de puncte, iar CSM Ploiești este pe 12, cu doar 18 puncte.

foto arhivă

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles