Trei judoka din Caraş-Severin au urcat pe podium la finala Campionatului Naţional U16

Sportivii de la cluburile Muncitorul Reşiţa şi Energetica din Caransebeş au urcat pe podium în finala Campionatului Naţional de judo U16, desfăşurată în perioada 11-12 martie, la Drobeta Turnu Severin.

Judoka Georgiana Copăceanu, de la Energetica, a câştigat medalia de argint la categoria 52 kg, în concursul individual. De asemenea, Nicolae Jurjucă (cat. 73 kg), de la Muncitorul Reşiţa, şi Liviu Copăceanu (cat. 60 kg), de la Energetica, şi au făcut parte din echipa Euroregiunii 5, cu care au obţinut medalia de bronz (foto).

La Campionatul Naţional de judo U16 de la Drobeta Turnu Severin, judoka din Caraş-Severin au fost însoțiți de antrenorii Daniel Păștean, de la Muncitorul, și Ion Răuțu, de la Energetica.

Următoarea competiţie din calendarul Federaţiei Române de judo este finala Campionatului Naţional pentru juniori 1, sportivi sub 21 de ani, are loc la Cluj-Napoca, în perioada 18-20 martie. Clubul Muncitorul Reşiţa va avea un singur reprezentant, pe Cătălin Zgârţă. Antrenorul Daniel Păştean ne-a declarat că nu are un obiectiv pentru această competiţie, având în vedere că elevul său este la categoria de vârstă cadeţi, dar e important să întâlnească şi adversari mai puternici. Cătălin Zgârţă se pregăteşte pentru Cupa Europeană din luna mai, care va fi găzduită tot de Cluj-Napoca.

sursa foto: facebook.com/Energetica-Caransebes

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles