Previziunile astrale pentru 12 martie:

Aspectul astrologic dominant al zilei este sextilul Luna-Neptun, care predispune la visare cu ochii deschisi si aduce in prim-plan romantismul si idealismul. In general, azi suntem cu totii mai sensibili, mai calmi, mai inclinati catre toleranta si compasiune.

Horoscop 12 martie 2016- Pesti

Toata lumea iti cunoaste simtul foarte fin de a observa si ceea ce altii nu vad, de a intelege ceea ce altii nu inteleg. Azi antena ta receptoare pare si mai ascutita. Nu e nevoie sa ti se spuna lucruri in fata ca tu sa le cunosti, deja, pentru ca ai un spirit de observatie foarte bun care prinde totul din mers. Tu stii cum e omul din fata ta fara sa fie nevoie sa faca ceva ca sa-l cunosti, tu intelegi adevarul unor afirmatii fara prea multe explicatii sau dovezi, deci ai acces la dimensiuni mult mai subtile si mai profunde pe care numai intuitia ta le descopera. Simti aspectele bune, dar mai ales pe cele rele, dar e perfect asa, pentru ca poti lu

Horoscop 12 martie 2016 – Berbec

Prietenul la nevoie se cunoaste! Nu e un cliseu, e o realitate, pentru ca azi vei descoperi ce rol major joci in viata altei persoane care trece prin momente dificile. Esti alaturi de el trup si suflet, suferi alaturi de el, ii tii companie, iar prezenta ta ii face bine. Ridici moralul celui de langa tine asa cum poti, chiar daca nici tu nu esti in toane mai bune, dar de data aceasta il asezi doar pe celalalt in centrul atentiei si faci tot ce iti sta in putinta pentru binele lui. Nu ai nevoie de multumiri, de recompense, de recunostinta. Nu iti trebuie nimic altceva de la el decat un zambet relaxat ca totul este din nou in regula in inima lui.

Horoscop 12 martie 2016 – Taur

Mergi de ceva vreme pe un teren cam monoton, in care nimic nou nu mai apare, dar aui simti o schimbare de registru. Apare altceva care te scoate din monotonie, desi te cam ia prin surprindere, pentru ca erai obisnuit cu ritmul lent si confortabil in care evoluau lucrurile. Trebuie sa te adaptezi din mers noutatii aparute din senin. Poate efectele nu se vor arata nici aici foarte repede, deci trebuie sa ai rabdare pana vei intelege ce anume s-a schimbat, dar astepti cu interes sa vezi ce se va intampla de acum inainte, pentru ca simteai nevoia unei guri de aer proaspat. Rutina se instalase peste unele planuri si chiar sperai ceva nou!

Horoscop 12 martie 2016 – Gemeni

Nu-ti place sa fii controlat sau dominat de altii care au impresia ca ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie sa te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de miscare. Nu-i accepta pe cei carora le place sa vorbeasca de sus, sa ridice tonul, sa o faca pe sefii, pentru ca nimic nu le ofera acest drept in fata celor din jur. Fa-i sa inteleaga ca sunteti egali, ca nu e loc aici nici de orgolii, nici de discriminare, nici de lupta pentru putere. Esti la fel ca si ei, discuti de pe acelasi nivel, ca atare, ca sa-i dezarmezi repede, trebuie sa apelezi la politete, diplomatie si amabilitate pentru a le potoli dorinta de suprematie.

Horoscop 12 martie 2016 – Rac

Nu te mai gandi la nimic altceva decat la sarcinile pe care ti le-ai asumat. Ai mult de lucru si trebuie sa te concentrezi asupra acelor atributii pe care le poti duce cu succes la indeplinire. Nu te lasa dominat nici de ce se intampla acasa, nici de grijile familiale, nici de evenimentele din viata sentimentala, caci singurul punct care cere acum sa te dedici prioritar sunt planurile in desfasurare de la serviciu, care nu pot ajunge la rezultate bune daca mintea ta zboara mereu la altceva. Detaseaza-te de orice alte preocupari si dedica-te doar muncii!

Horoscop 12 martie 2016 – Leu

Puterea, suprematia, succesul – toate pot fi doar o iluzie daca nu le exerciti in cele mai potrivite forma. A o face pe seful, a ridica tonul fara motiv, a incerca sa-i domini pe ceilalti printr-o atitudine de despot nu sunt cele mai adecvate cai de a-ti demonstra valoarea, unicitatea sau suprematia ca atare nu te folosi de aceste arme! Tu poti arata ca esti cel mai bun si prin alte metode, nu prin cele bazate pe infatuare sau intimidare. Daca o faci pe durul cu cei din jurul tau, poate castigi o batalie acum, pe moment, dar nu inseamna ca i-ai convins ca puterea e la tine. E bine sa-ti vezi serios de treaba ta fara a cauta neaparat sa ti se dea dreptate sau sa te afli doar pe primul loc: nimeni nu ramane prea mult timp in frunte, deci nu asta conteaza!

Horoscop 12 martie 2016 – Fecioara

Deschide bine ochii cand iti propui noi teluri de atins, ca nu cumva sa investesti energie intr-o iluzie. Poate esti atras pe o pista falsa, poate cineva te atrage intr-o cursa, pentru ca ceva nu e in regula acolo. Exista multe minciuni la mijloc, exista oameni care au interese ascunse, sau chiar tu te amagesti singur ca mergi pe drumul ce bun. Daca a devenit obsesie, esti dispus sa mergi mai departe pana in panzele albe, cand ar exista zeci de alternative, poate mult mai bune, care ar avea mai mari sorti de izbanda, dar daca tu te incapatanezi sa vaslesti mai departe atras de acea himera, e numai problema ta. Trebuie sa vezi adevarul!

Horoscop 12 martie 2016 – Balanta

Te simti exclus dintr-o activitate si toate incercarile tale de a te integra, par sa nu dea roade. Decat sa suferi si sa te simti dat la o parte, alungat, neluat in seama, mai bine te-ai gandi ce anume ii face pe ceilalti sa te tina la distanta. Poate chiar nu te priveste acel lucru, nu ai nimic in comun cu acea activitate, sau poate nu a venit inca momentul sa te alaturi si tu. Nu o lua atat de personal, cum ca cineva ar avea ceva cu tine, pentru ca nu e deloc asa. Foloseste timpul pe care-l ai la dispozitie pentru alte treburi, pentru ca va veni si ziua cand vei fi invitat sa te alaturi si, daca nu vei fi disponibil, iar vei suferi ca nu poti participa.

Horoscop 12 martie 2016 – Scorpion

Nu trebuie sa-ti croiesti destinul in functie de deciziile altora, pentru ca fiecare e cu norocul lui! Nu te mai gandi la ce spun ceilalti, la parerile altora, la felul in care contribuie ei la problemele tale, pentru ca totul depinde numai si numai de tine. Esti liber sa alegi ce vrei in viata, nu te mai uita la ce spun altii, pentru ca nu ei sunt vizati aici. Esti intr-un moment important pentru viitorul tau, deci nu trebuie sa astepti sa vezi ce decid altii pentru tine, pentru ca alegerea finala e numai in mainile tale. Detii toate resursele potrivite pentru a alege un drum in functie de puterile si asteptarile tale, fara ca nimeni altcineva sa nu mai conteze. E viata ta!

Horoscop 12 martie 2016 – Sagetator

Sfaturile tale sunt primite cu bucurie de cineva care chiar astepta de undeva o interventie divina. Practic, tu apari on calea ta in cel mai potrivit momentul pentru a-i reda speranta, pentru a-i alunga frica din suflet si pentru a-l face sa vada din nou orizonturile luminoase inaintea sa. Esti convins ca si el ar face la fel daca cel trist ai fi tu, tocmai de aceea participi trup si suflet la rezolvarea problemelor celui de alaturi. Cel mai mult iti place faptul ca el te asculta, tine cont de indrumarile tale si chiar le solicita cu mult interes, semn ca parerea ta conteaza enorm in cazul de fata. Ofera-i ceva din ce stii, pentru a-l readuce pe un teren sigur

Horoscop 12 martie 2016- Capricorn

Ai nevoie de liniste totala, pentru ca numai asa te poti concentra eficient la ceea ce ai de facut. Poate esti inaintea unui examen dificil si trebuie sa acumulezi mari cantitati de informatie, si numai in izolare totala dai randament. Poate esti obosit si te retragi un pic in intimitate, pentru a te odihni sau pentru a analiza la rece situatia in care te afli. Pe tine nu te deranjeaza singuratatea, ba chiar iti prieste din cand in cand, si acum ai ajuns intr-un astfel de moment cand tanjesti dupa liniste fara ca nimeni sa nu te bata la cap. Rupe-te pentru o zi de lume, e spre confortul tau emotional!

Horoscop 12 martie 2016- Varsator

Desi lucrurile pareau sa evolueze intr-o ciclicitate deja predictibila, dupa un sablon foarte bine conturat, azi resimti o schimbare majora de ritm. Pur si simplu, ceea ce inainte mergea dupa un pas regulat, bine cunoscut, acum parca o ia razna si evolueaza cu o viteza crescuta, care te ia prin surprindere. Tu oricum esti o fire iute, care apreciaza viteza si lucrurile care inainteaza rapid, dar chiar si pe tine te mira acest salt imens, ca asi cum ai sari peste mai multe etape deodata. Iti convine aceasta ascensiune rapida spre scopul tau cel mare, chiar daca, la prima vedere, nu intelegi cum de s-a putut intampla.