[FOTO] Muncitorul Reșița a pierdut pe teren propriu, în etapa a 20-a a Ligii I de futsal

Echipa de futsal Muncitorul Reşiţa a pierdut sâmbătă, 5 martie, meciul cu FK Odorheiu Secuiesc din etapa a 20-a a Ligii I. Oaspeţii s-au impus cu 5-1, după ce au condus şi la pauză cu 2-0.

Muncitorul a jucat trei meciuri într-o săptămână, dintre care a reuşit să câştige unul singur. În meciul de sâmbătă, gospodarii au rezistat 11 minute fără să încaseze gol. După câteva ocazii ratate de ambele echipe, cei din Odorhei au deschis scorul în minutul 12 prin Biro Attila, iar patru minute mai târziu a punctat Szecsi Barna. Acesta a fost şi scorul la pauză, pentru FK Odorheiu Secuiesc. Nici în partea a doua a meciului lucrurile nu au mers bine pentru reşiţenii coordonaţi de pe bancă de antrenorul secund Ion Roman. Daniel Raymond a înscris în minutul 28. După o nouă reuşită a lui Biro Attila în minutul 32, antrenorul gazdelor, Ion Roman, a scos portarul şi l-a înlocuit cu un jucător de câmp. Tot oaspeţii au fost cei care au înscris în minutul 34, prin Szecsi Barna. În acelaşi minut, Laurenţiu Breşneni a marcat unicul gol al gazdelor. S-a încheiat 5-1 pentru FK Odorheiu Secuiesc.

Ion Roman, antrenor Muncitorul Resita (2)La final, antrenorul Ion Roman a spus că elevii săi au acuzat oboseala fiind nevoiţi să joace trei meciuri într-o săptămână: „Noi am terminat în genunchi o săptămână grea. Am început-o bine, la Cluj-Napoca, apoi ne-am deplasat la Târgu Mureș în Cupa României și am încheiat-o prost, acasă. Având un lot restrâns, normal că băieții au acuzat oboseala, s-a văzut în jocul de astăzi. Noi am venit vineri dimineața, în jurul orei 2, astăzi am avut meci, cu un rezultat care nu ne bucură, prin prisma obiectivului nostru, intrarea în play-off. Șanse mai sunt. Ne așteaptă miercuri un meci foarte greu, pe care ar trebui să-l câștigăm cu orice preț”.

Nici antrenorul oaspeţilor, Jakab Zoltan, nu a fost foarte mulţumit de situaţia în care se află echipa sa, mai ales că a pierdut patru jucători importanţi în pauza Jakab Zoltan, antrenor FK Odorheiu Secuiesc (1)de iarnă: „Suntem bucuroşi că am câştigat. A fost o victorie importantă pentru noi pentru că vrem să prindem un loc de play-off. De când sunt antrenor la futsal e prima oară când nu terminăm în primele trei. În cea mai bună situaţie putem să ajungem în sezonul regulat pe locul 7. De acolo e greu să intrăm în primii patru. Aşa că în sezoul ăsta nu a ieşit aşa cum ne-a dorit”.

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles