[FOTO] Produse contrafăcute confiscate de poliţişti

Operatorii economici din Caraş-Severin s-au ales cu două dosare penale pentru infracţiuni referitoare la comercializarea produselor contrafăcute. Poliţiştii de la investigarea criminalităţii economice au aplicat şi trei sancţiuni contravenţionale şi au confiscat îmbrăcăminte şi încălţăminte sport în valoare de peste 8.000 lei.

Efective ale Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Caraş-Severin au desfăşurat, zilele trecute, activităţi privind combaterea pirateriei şi a comercializării produselor contrafăcute.

În urma acestor acţiuni au fost constatate un număr de două infracţiuni, fiind întocmite două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi pedepsite de Legea 84/1998 art. 90 lit. „b”, potrivit comunicatului transmis Radio România Reşiţa.

De asemenea, au fost aplicate trei sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990, în valoare de 250 lei. Au fost confiscate produse contrafăcute (îmbrăcăminte şi încălţăminte sport) în valoare de 8.500 lei.

La acţiunile desfăşurate în mai multe locaţii de pe raza municipiului Reşiţa au participat un număr de 23 poliţişti, din care 18 de la investigarea criminalităţii economice şi 5 de la ordine publică.

sursa foto: IPJ Caraş-Severin

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles