[VIDEO] Accident mortal. O tânără a murit după ce a plonjat cu maşina în apă

UPDATE – Accident mortal în Capitală

Un accident grav s-a produs  în această dimineaţă în Bucureşti. ”În jurul orei 7.00 am fost sesizaţi prin apel de urgeţă 112 cu privire la faptul că un autovehicul a plonjat în râul Dâmboviţa. La faţa locului, poliţiştii au constatat că autovehicului se deplasa de la Bucureşti spre centura Bucureştiului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a plonjat în râu. (…) Deocamdată nu ne putem pronunţa cu privire la cauze, se va dispune o necorpsie precum şi expertiza tehnică a autovehiculului”, a explicat Claudia Burada, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Tragedie în zona târgului de la Vitan, pe sensul către localitatea Glina. Potrivit poliţiştilor, şoferul unui autoturism a căzut în râul Dâmboviţa. La volan se afla o femeie tânără. Maşina este în acest moment în apa, răsturnată pe plafon.

Citeşte şi: [FOTO] Un şofer băut a plonjat cu maşina în râul Timiş

Scafandrii au ajuns şi verifică existenţa unor posibile persoane surprinse în interiorul maşinii implicate în accident sau în perimetrul respectiv. La faţa locului s-a deplasat şi o maşina SMURD. Echipajul medical a găsit-o înăuntrul autoturismului pe femeia în vârstă de 26 de ani care s-a aflat la volanul autoturismului, inconştientă. După ce s-au efectuat toate manevrele de resuscitare, la scurt timp a fost declarat decesul.

În acest moment se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au generat acest accident.

Sursa: Bucureşti FM, Mediafax

De același autor

Related Articles