Previziunile astrale pentru 17 februarie:

Trigonul Soarelui cu Luna confera emotii puternice si o sensibilitate sporita, in special la ideile umaniste. In plan personal, se manifesta o dorinta mai intensa de schimbare.

Horoscop 17 februarie 2016 – Varsator

Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajuns, pentru ca nu ar fi decat o pierdere inutila de timp. Trebuie sa spui cat se poate de ferm ce ai ales, incotro vrei sa mergi si nu numai atat, ci sa te si tii de cuvant! Esti persoana potrivita sa trasezi azi o directie foarte clara spre un tel la care poti ajunge, doar ca e nevoie de multa rabdare pana la concretizarea acestui sens. Important e sa iei startul cu dreptul, iar azi pare sa vina exact acel moment in care sa spui gata: de azi inainte merg numai pe aceasta cale!

Horoscop 17 februarie 2016 – Pesti

Timpul se dovedeste a fi cel mai mare inamic al tau, pentru ca trece incredibil de greu. Ai vrea sa treci deja la etapa urmatoare, dar nu poti inca, pentru ca mai ai de rezolvat cate ceva pe nivelul pe care esti acum si de care simti ca nu mai scapi. De felul tau esti mai rapid, mai dinamic, or aceasta lentoare in care esti blocat nu-ti prieste deloc, nu-ti place, te face sa fii ineficient si sa bati pasul pe loc. Fa un efort sa te supui ritmului in care evolueaza lucrurile, fara sa-ti pierzi rabdarea si interesul pentru ceea ce se ridica atat de greu.

Horoscop 17 februarie 2016 – Berbec

Daca nu poti calatori efectiv in alte locuri, mintea ta e libera sa ajunga unde vrea si poti calatori pe calea gandului. Ajungi in spatii minunate, in locuri prin care doar visul poate ajunge, deci lasa-ti mintea in voie sa colinde pe unde vrea. Elibereaz-o de orice frontiere, pentru ca numai aceasta libertate totala te va ajuta sa gasesti directii, idei, solutii dintre cele mai interesante, pe care merita sa le aplici imediat. Studiul, lectura, filmele, internetul, toate te pot ajuta sa umbli prin locuri in care nici nu crezi ca poti ajunge vreodata si te incarci cu sentimente, emotii si cunostinte care te incanta. Daca mintea ta vrea, azi ajungi si pe Luna!

Horoscop 17 februarie 2016 – Taur

Faci echipa buna cu o persoana care te completeaza perfect. Tu esti jumatatea rationala, pur intelectuala a acestui tandem, in timp ce celalalt vine in planul vostru comun cu bagajul sau emotional extrem de bogat. Ai avea si tu ceva de invatat din felul sau de a se darui sufleteste, pentru ca, cel putin azi, tie iti cam lipseste sensibilitatea. Analizezi totul cu capul, lasi doar creierul sa cantareasca situatiile din jurul tau, desi treci prin suficiente momente cand inima ar avea un cuvant mult mai puternic de spus. Asculta deci ce-ti transmite si jumatatea ta intuitiva.

Horoscop 17 februarie 2016 – Gemeni

Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer, pentru ca nimeni nu se va tine de cuvant. Priveste iubirea rational, nu prin prisma emotiilor, care pot fi usor pacalite de armele de seductie false.

Horoscop 17 februarie 2016 – Rac

Nu e momentul potrivit sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante. Ceva iti spune sa mai astepti o vreme, sa mai aduni ceva informatie, pentru ca urmeaza sa se mai intample unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profita de o zi libera pentru a sta si a cantari pe indelete nivelul pe care te afli sic e resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauza inainte de a da startul, dar acest ragaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ti stabili o strategie corecta.

Horoscop 17 februarie 2016 – Leu

Azi ceva iti ia ochii, ceva ce straluceste ca un cristal multifatetat in soare si elibereaza o paleta incredibila de culori si lumini. Cu cat te apropii mai mult, cu atat atractia ta fata de acel lucru creste, deci continua sa afli despre ce e vorba. Poate e o persoana ce te atrage ca un magnet, poate e un domeniu nou spre care ai chemare, poate e un loc in care vrei sa ajungi neaparat si-l priesti ca pe cel mai minunat loc de pe pamant, deci exista un punct central de interes care te atrage intruna! Ceva atat de interesant incat nu-i poti rezista, te cheama din ce in ce mai tare!

Horoscop 17 februarie 2016 – Fecioara

Nu te mai crampona de orice superstitie, spunand ca anunta cine stie ce dezastre, pentru ca exagerezi cu temerile tale. Vezi inamici la tot pasul, ti se pare ca orice cuvant ascunde o intentie negativa, ca pe oriunde ai lua-o si orice ai face, tot rau va iesi, dar nu e altceva decat o atitudine negativista pe care o dezvolti pana la extrem. Renunta la aceasta atitudine permanent critica, permanent negativa, ca si cum totul ar fi groaznic in jurul tau, pentru ca ce emiti, asta atragi. Emiti frica, griji, pericole si probleme, acestea se reflecta inapoi catre tine cu putere si mai mare. Incepe sa vezi in jurul tau si detaliile frumoase: ca soarele straluceste, ca cineva zambeste, ca si primesti ceva, nu doar dai etc.

Horoscop 17 februarie 2016 – Balanta

Desi ar fi suficiente motive de bucurie in jurul tau, anturajul e cel care strica atmosfera. Nimeresti printre oameni care cauta nod in papura chiar si la cele mai frumoase vesti si, in loc sa celebrezi victoria, te trag si pe tine intr-o zona sumbra a indoielii, a temerilor, a intrebarilor cu tenta pesimista. Nu te lasa influentat de astfel de oameni care oricum nu vor fi multumiti cu nimic din ceea ce li se ofera. Vei vedea cat se ciudat reactioneaza ei la vesti bune, punand in evidenta doar punctele lipsa, sensibile si urate ale celor auzite. Nu face ca ei!

Horoscop 17 februarie 2016 – Scorpion

Daca iti vei uni fortele alaturi de colectivul in care lucrezi, rezultatele se vor contura mult mai repede, pentru ca sunteti foarte aproape de finish. Merita sa faceti un efort de vointa pentru a ajunge la capatul unui proiect care a evoluat bine. Mai sunt doar cativa pasi inainte de punctul final, dar vi se cere o participare totala, pentru ca sunteti atat de aproape de momentul culegerii roadelor. Ceea ce se intrevede deja la final suna promitator si va stimuleaza sa trageti tare pe ultima suta de metri.

Horoscop 17 februarie 2016 – Sagetator

Diferenta de varsta nu e un impediment in cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru ca si cel matur, si cel tanar are ceva de castigat din discutia care se naste. Cel mai in varsta va impartasi din experienta sa bogata de viata iar cel tanar va asculta cu respect si luare aminte. Dar si cel inca mic are ceva de transmis celui la mare distanta de ani, pentru ca are acces la domenii in care cel batran isi prinde urechile, deci schimbul de idei este reciproc avantajos.

Horoscop 17 februarie 2016 – Capricorn

Ai incredere deplina in drumul tau, spune-ti cu tarie ca duce numai spre acel succes la care visezi si ai sa vezi ca asa va fi. Nu renunta nicio clipa la aceasta incredere, pentru ca ea e resursa principala care te ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti. Nu conteaza ce spun altii, nu conteaza ca multi te vor privi cu suspiciune, pentru ca tu crezi in visul tau oricat de ciudat ar suna. Cat timp te bazezi numai pe fortele proprii, nu ai de ce sa-ti faci griji, pentru ca tu stii foarte bine ce resurse imense ai! Mergi pe calea ta, ajungi la succes, si la urma le vei arata tuturor ca ideea ta era demna de incredere. Iar acum si de lauda!