Accident mortal la Moldova Nouă. Viteza l-a costat viata pe un tânăr de 24 de ani

Un grav accident de circulaţie a avut loc pe DJ 571, la km 1+730m. Conducătorul auto, un tânăr de 22 de ani, din Moldova Nouă, ar fi condus un autoturism din direcţia Primăria Moldova Nouă către Moldova Veche și ar fi pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă prin partea stângă a direcţiei de deplasare, după care s-a răsturnat de mai multe ori pe câmpul agricol.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului de pe bancheta din spate, în vârstă de 24 de ani, din Pojejena, şi rănirea uşoară a altor 2 persoane, un tânăr de 18 ani şi o minoră de 15 ani, ambii din Moldova Nouă, pasageri în autoturism.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, ulterior, în jurul orei 05.00, prezentându-se la spitalul din Moldova Nouă, unde a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au prelevat două mostre bilogice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

 Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.

FOTO: ARHIVĂ

De același autor

Related Articles