Horoscop 11 februarie 2016

Previziunile astrale pentru 11 februarie:

Sextilul Lunii cu Mercur aduce un aflux de energie pe plan social si intelectual. Astfel, sunt sanse sa simtiti ca randamentul intelectual este mult mai mare. Merita sa petreceti aceasta zi facandu-va planuri de viitor. Am putea afirma ca este o zi favorabila afacerilor, in special a celor bine-gandite.

Horoscop 11 februarie 2016 – Varsator

Daca vezi ca lucrurile nu se repara daca mergi pe aceeasi linie ca inainte, e semn ca ai epuizat toate metodele si ar fi bine sa te gandesti la o noua viziune. E vremea unei atitudini noi in fata vechiului, pentru ca lumea evolueaza, metodele se actualizeaza, si nu e bine sa ramai blocat in chestiuni pe care le stii demulţ dar nu mai sunt valabile. Recunoaste ca nici tie nu-ti mai place varianta veche pe care o tot pui in aplicare cu incapatanare, deci, vrei, nu vrei, trebuie sa preiei din mers alta idee. Ca sa ajungi la altceva, e nevoie de studiu, de o upgradare a informatiilor, pentru ca cele pe care te-ai bazat sunt demodate si ti-au demonstrat deja ca sunt depasite.

Horoscop 11 februarie 2016 – Pesti

Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era exact raspunsul de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea stire care soseste, deci te poti relaxa si tu, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Horoscop 11 februarie 2016 – Berbec

Nu te indoi de ceea ce vine azi spre tine sub forma de ganduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevazut care iti spune, in secret ce sa faci. Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe cai subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cantec auzit la radio, a unei discutii prinse din zbor pe strada, a unei fotografii vazute in ziar. Pune-ti mai mult in valoare creativitatea de care dai dovada, pentru ca ea te va ajuta sa rezolvi cu brio situatia in care te afli. Bazeaza-te pe imensa inspiratie, pe resursele bogate de imaginatie, pe tot ce-ti trece prin minte, pentru ca sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa urmatoare a planurilor tale. Ai curaj sa creezi!

Horoscop 11 februarie 2016 – Taur

Nu te indoi de ceea ce vine azi spre tine sub forma de ganduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevazut care iti spune, in secret ce sa faci. Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe cai subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cantec auzit la radio, a unei discutii prinse din zbor pe strada, a unei fotografii vazute in ziar. Pune-ti mai mult in valoare creativitatea de care dai dovada, pentru ca ea te va ajuta sa rezolvi cu brio situatia in care te afli. Bazeaza-te pe imensa inspiratie, pe resursele bogate de imaginatie, pe tot ce-ti trece prin minte, pentru ca sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa urmatoare a planurilor tale. Ai curaj sa creezi!

Horoscop 11 februarie 2016 – Gemeni

Tu esti un pic mai diferit decat restul lumii, dai dovada de o originalitate de multe ori greu de inteles poate pentru ca esti un excentric, un avangardist un rebel in multe privinte, dar vei vedea ca, asa ciudat cum esti, multa lume depinde de deciziile tale. Unii s-au saturat de rutina, de monotonie, de lucrurile pe care le fac la fel de ani de zile si te privesc azi ca pe eroul lor salvator. Tu le arati alta cale decat tot ce au incercat ei inainte si, desi pare complet ciudata si riscanta pentru ei, te vor urma cu incredere deplina, ca si cum tu esti iesirea lor din banal.

Horoscop 11 februarie 2016 – Rac

Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu ton ridicat vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la capat deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet ci continua sa spui cu tarie ca se poate!

Horoscop 11 februarie 2016 – Leu

Tu esti motorul principal de energie al unui proiect de anvergura in care esti sustinut de o persoana demna de incredere. El e ancora ta in realitate, strategul actiunii, baza materiala de a ajunge unde ti-ai propus dar a acceptat sa faca echipa cu tine datorita curajului de care dai dovada. Lui ii lipseste ce ai tu – energie, motivatie, curaj, dorinta – iar tie iti lipsesc rabdarea, perseverenta si simtul practic, dar unindu-da astfel puterile, ati putea avea de castigat amandoi.

Horoscop 11 februarie 2016 – Fecioara

Prea pui la suflet orice gluma proasta sau orice cuvant aruncat aiurea de un prieten care nu-si da seama ce simti. Sunt vorbe fara rost nici nu ar merita atentia, dar te prind intr-un moment sensibil cand orice fleac te deranjeaza. Ba chiar ai tendinta de a te considera pe toate u n front personal, cand de fapt nu e altceva decat o banala replica ce se dorea a fi amuzanta. Cum umorul nu prea te caracterizeaza azi, ai tendinta de a reactiona negativ, cu lacrimi, depresie, apatie, izolare, in loc sa-i raspunzi celuilalt cu aceeasi arma!

Horoscop 11 februarie 2016 – Balanta

Esti cam superficial si ai impresia ca, daca ai mai multe variante la dispozitie, te poti juca cu ele. Nu e adevarat! Daca ai mai multe optiuni, nu inseamna ca poti face ce vrei, ci trebuie sa le cantaresti foarte atent ca sa o alegi pe cea mai buna. Daca pornesti intr-o directie cu gandul ca, daca nu iese, vei porni imediat spre cealalta, te inseli, pentru ca, odata aleasa, aceea va fi solutia finala, ca atare analizeaza argumentele pro si contra si fa o alegere in deplina cunostinta de cauza. Nu vei avea a doua sansa!

Horoscop 11 februarie 2016 – Scorpion

Ai alaturi de tine oameni care te indragesc, care te sustin, care te incurajeaza cu vorbe frumoase, si faci tot posibilul ca sa nu-i dezamagesti. Stii ca si ei ofera mult dar si ei asteapta enorm de la tine. La gesturile lor de afectiune, de prietenie, de sustinere ai si tu multe de oferit in schimb. Te simti bine cand esti incurajat de oameni care cred in tine, de aceea descoperi cat de puternic devii cand ai pe cei dragi alaturi. Ei te imping de la spate iar tu, inapoi, le dai tot ce sta in puterea ta.

Horoscop 11 februarie 2016 – Sagetator

Cariera ta poate cunoaste azi un moment de apogeu, de parca toate eforturile depuse in ultimele luni primesc acum o recompensa de zile mari. Ai toate motivele sa fii fericit si mandru de tine insuti, pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi aici si cand observi respect admiratie si apreciere in ochii celor din jur, inclusiv ai profesorilor sau superiorilor tai, e si normal sa te umfli un pic in pene. Ai de ce sa fii laudat si esti multumit de nivelul la care ai ajuns prin forte proprii, ceea ce te motiveaza sa urci si mai sus.

Horoscop 11 februarie 2016 – Capricorn

E o zi cu surprize, dar surprizele sunt mai mult de natura emotionala, ca si cum primesti o mare sperietura din cauza cuiva, iar maine vei avea deja motive sa razi de fericire, cu mari oscilatii emotionale de la cald la rece si invers. Unii le numesc toane, altii dezechilibre psihice, tu… spune-le cum vrei. Este o perioada romantica, trairile interioare vor fi pe primul plan, cu emotii intense – fie pozitive, fie negative, ramane de vazut – cu dusuri calde-reci de la o zi la alta. Totul e sa-ti pastrezi controlul asupra propriei minti si asupra propriului suflet.

Cele mai citite

Related Articles