Scuza penibilă a unui traficant de ţigări

Traficul cu ţigări de contrabandă continuă în zona de frontieră cu Serbia. Un cărăşan a fost depistat de poliţiştii de frontieră din Sectorul Moldova Veche în timp ce transporta cu autoturismul propriu peste două mii de pachete de ţigări netimbrate. Acesta a declarat că a găsit ţigările pe câmp şi intenţiona să le predea autorităţilor, spune purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Caraş-Severin, agent principal Ramona Tîrnovan.

„În data de 09.02.2016, în jurul orei 17.30, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova-Veche, aflat în misiune pe DN 57 pe raza localităţii de frontieră Moldova-Veche, a oprit în trafic pentru control un autoturism marca Volkswagen Polo, condus de un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza judeţului Caraş-Severin. În urma controlului efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit pe bancheta maşinii cantitatea de 2.090 de pachete de ţigări marca Marble şi Ashima, netimbrate, pentru care bărbatul nu avea documente de provenienţă. Acesta a declarat că a găsit țigările pe câmp și intenționa să le predea autorităților”.

Ţigările în valoare de 20.900 de lei au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră îl cercetează pe bărbat pentru săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

(Sebastian Dragomir)

De același autor

Related Articles