Descinderi în această dimineață la traficanți de droguri din vestul țării

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Serviciul Teritorial Timişoara, împreună cu poliţişti de la Crimă Organizată au descins în această dimineaţă în 42 de locaţii. Acestea aparţin unor persoane care fac parte dintr-o reţea de distribuţie a drogurilor din Timiş, Caraş-Severin şi Arad.

S-au eliberat mandate de aducere pentru 38 de persoane, traficanţi şi consumatori de droguri. Traficanţii au alimentat piaţa drogurilor cu amfetamină, pentadrină, MDMA, cannabis şi cocaină.

Vom reveni cu amănunte.

1 COMENTARIU

  1. Dar de ce aresteaza numai 1% din traficanti, mai ales cand ceilalti sunt atat de cunoscuti???
    Traficantii de droguri adictive care sunt DOVEDITE si recunoscute si de lege ca nu numai fac oamenii dependenti de ele, darmai si provoaca puzderie de boli grave si fatale, cum e icterul negru, atac de inima, cancer si moarte, cum sunt de ex. nicotina si cafeina, de ce sunt lasati liberi si nu arestati cum se cuvine???? Legea traficantilor de droguri are deci preferinte personale? ;).
    Sau pretinde ca “nu stie ca nicotina so cafeina sunt droguri si inca adictive”?
    Sau pretinde ca “nu stie sa citeasca ;), asta scriind clar si cu majuscule pana si pe pachetele de tigari”?
    Pai daca sunt analfabeti astia de la PULITIE, de ce nu se duc in ma-sa la scoala prima data, cretinii dracului? La fel si cu jafurile analfabete din justitie.

Comentariile sunt închise.

Cele mai citite

Related Articles