Previziunile astrale pentru 1 februarie:

Cuadratura Mercur-Uranus favorizeaza evenimente neasteptate, care pot tulbura viata casnica si relatiile sentimentale. La originea lor este posibil sa se afle idei gresite sau prejudecati. Chiar daca simtiti nevoia de a va bucura de mai multa libertate sentimentala, este recomandabil sa nu luati nici o decizie radicala.

Horoscop 1 februarie 2016 – Varsator

Nu te compara cu ceilalti pentru ca tu ai sigur un as in maneca de care vei sti sa profiti la momentul oportun. Te afli intr-un anturaj in care toti au ceva specific lor, ceva ce ii evidentiaza si ii recomanda, si la fel e si in cazul tau! Ai tendinta de a te la faptele celor din jur si, prin comparatie, sa-i vezi pe ei net superiori tie, ceea ce nu e deloc adevarat. Desi ai da randament mai bun pe cont propriu, nu te teme azi sa te alaturi unui grup mai larg de persoane si nu-i privi pe ei ca pe cei mai grozavi oameni din lume, pentru ca nici tu nu esti cu nimic mai prejos. Si tu ai atuurile tale, deci merita sa faci un pas in fata cu incredere si sa arati la ce esti TU cel mai bun.

Horoscop 1 februarie 2016 – Pesti

Oricat ai incerca sa ramai diplomat si amabil in mediul in care te afli, nu poti tolera la nesfarsit atitudinea agresiva a unora din jur. Te abtii pana la un punct sa nu ripostezi, sa nu raspunzi la atacuri, dar incearca sa nu folosesti aceleasi arme ale celor care te ataca, adica adu-ti aminte intotdeauna de bune maniere, de politete, de toleranta, ca sa nu arati inamicilor tai ca te irita. Zambeste, chiar si fals daca e nevoie, dar nu riposta la fel de dur ca ceilalti, ca sa nu le ai satisfactie ca te-au enervat. Ei exact asta urmaresc: sa te scoata din pepeni!

Horoscop 1 februarie 2016 – Berbec

Se naste o dorinta noua in adancul sufletului care pune stapanire pe tine! Te stimuleaza sa urci si mai sus stacheta viselor tale, si vezi cum cele mai frumoase ganduri pozitive pur si simplu infloresc in mintea ta. Inima ti se umple de o stare noua, cu care nu esti obisnuit dar care poate fi motivatia perfecta pentru a vasli din ce in ce mai repede catre implinirea unui mare vis. Ai si norocul de a atrage alaturi oameni care te incurajeaza cu modul lor tonic de a fi, si, alaturi de ei, toate vor merge ca pe roate. Uda de la radacina planta care prinde acum radacini sub ochii tai, pentru ca va da roade foarte repede!

Horoscop 1 februarie 2016 – Taur

Nu te poti ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie sa inveti sa-ti etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tai si deja nu-ti mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie sa analizezi la rece ce e urgent ce mai poate astepta, ce nu merita dus la capat. E un moment bun sa iei o decizie prin care sa demonstrezi ca stii sa te organizezi foarte bine, descoperind ca pe lisat ta de sarcini se afla o multime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poti amana pe altadata. Trece pe linie moarta unele proiecte: nu sunt stringente acum!

Horoscop 1 februarie 2016 – Gemeni

Nu incerca sa te descurci singur intr-o situatie in care lucrurile ar evolua mult mai bine in doi. Coopereaza, comunica, spune celui de langa tine ce astepti de la el, pentru ca impreuna ati ajunge mai usor la rezultatele dorite. Nu te crampona doar de propriile tale decizii, ci stai si asculta si ce are de spus partenerul tau de munca, de dialog, de viata! Vei descoperi ce usor depasesti impasul daca faci schimb permanent de pareri si de idei. Intreaba, raspunde, completeaza ce are celalalt de spus si, umar la umar, depasiti mult mai usor punctul sensibil. Singur, ai bate mult timp pasul pe loc; in echipa, totul merge ca uns!

Horoscop 1 februarie 2016 – Rac

Ca sa-ti implinesti un vis primul lucru pe care trebuie sa-l faci e… sa visezi, desigur, ca atare opreste-te un pic din agitatia cotidiana si ai curajul sa cladesti acele castele pe care le doresti! Nu te lasa intimidat de cei care iti spun cu ironie ca tu fugi dupa cai verzi pe pereti. Nu renunta la iluzie, la fantezie, la refugiul minunat in gandurile tale secrete. Din toate acestea se cladeste realitatea ta viitoare, pentru ca sunt recompensati doar cei care au curaj sa viseze. Lasa fantezia sa zburde unde vrea, las-o sa creeze pana in cele mai mici amanunte, si apoi ai rabdare, crezand cu tarie ca esti pe drumul cel bun catre norocul cel mare!

Horoscop 1 februarie 2016 – Leu

Succesul la care ajungi astazi iti ofera minunate motive de satisfactie cu privire la ceea ce faci. Reusita de acum te motiveaza sa mergi si mai departe, sa urci si mai sus acordand mai multa atentie asupra auto-perfectionarii tale. Cand vezi de ce esti in stare, parca te concentrezi si mai serios asupra telurilor tale si iti stabilesti obiective din ce in ce mai inalte. Poti si mai mult dar pentru a urca pe urmatoarele trepte, e nevoie de o continua acumulare de informatii, de experiente, devenind din ce in ce mai bun in acel domeniu. Continua-ti, asadar, procesul de dezvoltare si desavarsire pe care l-ai pornit!

Horoscop 1 februarie 2016 – Fecioara

Nu stai prea bine cu banii si nu te poti baza pe alte surse decat pe cele obisnuite, care provin din munca de zi cu zi, poate chiar nici pe acelea. Trebuie sa fii foarte precaut in cheltuieli si investitii, pentru ca e o perioada periculoasa, cand daca nu esti prudent poti suferi pierderi. Esti oarecum frustrat din cauza banilor, dar te comporti matur in toate actiunile care cer sume de bani si nu faci excese de nici un fel. Posibil ca unele sume de bani sa se duca pe probleme de sanatate, ori ale tale, ori ale unor persoane mai in varsta.

Horoscop 1 februarie 2016 – Balanta

Ai tot sperat ca un anumit moment de care iti era teama sa se amane sau sa nu mai aiba loc deloc, dar iata ca asteptarea ta a luat sfarsit si dai piept direct cu evenimentul cel mare. Desi l-ai asteptat atat de mult iata ca nu iese conform sperantelor tale si lucrurile par sa se dea un pic peste cap, semn ca planurile de acasa nu sunt intotdeauna ca cele din targ. Pregateste-te pentru o surpriza de proportii care te obliga sa schimbi macazul din mers noroc ca ai totusi un plan de rezerva, astfel incat sa recuperezi totusi ceva din tot ce ai construit pana aici si sa nu pierzi totul.

Horoscop 1 februarie 2016 – Scorpion

Cu cat intri in contact cu mai multa lume, cu atat nervii tai sunt mai intinsi, pentru ca ai de a face cu oameni extrem de diferiti si care nu pot coopera cu tine. Esti iritat de replicile din jur, esti scos din sarite de gesturile agresive ale altora, dar nici tu nu esti in cea mai buna forma pentru a pastra dialogul pe un teren pasnic. Ai mare grija la tonul folosit mai ales fata de oamenii complet necunoscuti, pentru ca un cuvant dur din partea ta nu ar fi decat scanteia unui conflict de proportii, ca atare mai bine te abtii chiar daca te mananca limba…

Horoscop 1 februarie 2016 – Sagetator

Ai tendinta de a lua peste picior criticile sau judecatile celor din jur si bine faci, pentru ca asa nu le pui la suflet. Unii oricum nu stiu altceva decat sa analizeze in detaliu treburile altora, fara sa-si vada propriile defecte, dar noroc ca reusesti sa le privesti cu detasare si umor, astfel incat sa nu te deranjeze ceea ce auzi. Totusi, chiar daca faci haz de criticile celor din jur, n-ar strica sa tii minte ceea ce vor ei sa-ti spuna, pentru ca, pe undeva, au dreptate si ti-ar fi de folos sa tii cont de avertismente. Dar acum nu poti privi lucrurile decat in gluma.

Horoscop 1 februarie 2016 – Capricorn

Disputele din familie sunt absolut normale la atmosfera ceva mai tensionata a acestei zile. De fapt nu reusesti sa te rupi de motivele de enervare de peste zi si vii cu ele acasa, gata sa strici si aici atmosfera. Fa un efort sa te debarasezi de tot ce te-a suparat pe parcursul zilei, ca acasa sa mentii dialogul pe un teren armonios altfel arunci in aer toata buna intelegere dintre tine si membrii familiei. Mai mult: prezenta celor dragi devine balsamul de care ai nevoie la capatul unei zile agitate, deci bucura-te de veselia copiilor sau de afectiunea partenerului indreptate spre tine. Nu-i alunga!