[FOTO] Metalul Reşiţa a câştigat amicalul cu AS Oraviţa

Metalul Reşiţa a obţinut sâmbătă, 30 ianuarie, o nou victorie în partidele amicale disputate în această perioadă. Metalul a dispus de echipa de Liga a 4-a, AS Oraviţa.

Divizionara secundă Metalul Reşiţa, alcătuită exclusiv din tineri, a învins cu 4-0 (1-0), pe AS Oraviţa, din Liga a 4-a de fotbal Caraş-Severin. Golurile au fost înscrise de Botezatu (min. 44, 64 şi 66) şi Chira (min. 86). Meciul s-a jucat pe terenul sintetic din Valea Domanului.

Carol Gurgu (2)La finalul partidei, Carol Gurgu a fost vizibil nemulţumit de elevii săi, în ciuda victoriei clare pe care a obţinut-o: “Suntem într-o perioadă de încărcări. Am întâlnit o echipă din Liga a 4-a, o echipă care a jucat bine, peste nivelul la care se află. Dar, copii ăştia lucrează trei ore pe zi, se alimentează, sunt liberi, au alt statut. Eu cred că ar trebui să se respecte şi să joace, să aibă o altă atitudine şi determinare în timpul jocului. Ăsta este primul lucru care mă nemulţumeşte. Un alt motiv îl reprezintă lucrurile care sunt în jurul echipei. Mai avem două meciuri de verificare, marţi, de la ora 12, cu CSM Lugoj. Cred că voi împărţi jucătorii în două echipe, pentru că mai aştept să vină copii la selecţie. Ar trebui să iau o hotărâre asupra lotului înainte de a intra în cantonament. Sâmbăta viitoare (6 februarie), de la ora 11, vom mai întâlni şi echipa Progresul Gătaia (Liga a 4-a Timiş) şi probabil vom încheia jocurile amicale. Dacă Mama Mia Becicherecu Mic nu s-a retras din campionat, atunci va mai fi un meci amical şi cu ei. Al doilea cantonament va începe în data de 3 februarie şi se va încheia în 13 februarie. Apoi vor avea liber câteva zile după care vor trebui să se concentreze pentru jocurile oficiale care vor începe în 27 februarie.”

În ceea ce priveşte lotul, acesta s-a diminuat, a precizat Carol Gurgu: “Unii nu pot să ducă efortul până la capăt şi vor veni alţii. Ne-am asumat răspunderea, împreună cu Cătălin Rufă (principalul finanţator) să aducem copii tineri. Cine face faţă rămâne, cine nu pleacă acasă chiar dacă rămânem din ce în ce mai puţini. Eu îmi doresc ca şi de la CSM Şcolar să vină cât mai mulţi, pentru că lotul va fi complet cu ei.”

În cele trei jocuri de veirifcare de până acum, Metalul Reşiţa nu a primit niciun gol: 1-0 cu CS Ineu (Liga 1 3-a), 2-0 cu Minerul Anina (Liga a 4-a Caraş-Severin) şi 4-0 cu AS Oraviţa.

Următorul amical al Metalului este programat marţi, de la ora 12, cu CSM Lugoj (Liga a 3-a), tot în Valea Domanului

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles