Judoka din Reşiţa şi Caransebeş au cucerit primele medalii în 2016

Sportivii din Caraş-Severin au câştigat şapte medalii la Cupa Severinului la judo

Componenţii secţiei de judo de la clubul Muncitorul Reşiţa, antrenaţi de Daniel Păștean și Rodica Buda, au urcat de trei ori pe podium la recentele întreceri de la Cupa Severinului. Nicolae Jurjucă a obţinut locul 1 la categoria 73 kg (U16), iar pe locul 3 s-au clasat Cristian Marin la 55 kg (U16) şi Cătălin Zgârţă la 60 kg (U18). Clubul reşiţean a fost prezent cu 5 sportivi la competiţia de la Drobeta Turnu Severin.

De asemenea, judoka de la clubul Energetica din Caransebeş, pregătiţi de antrenorii Ion Radu și Ion Răuțu, au câştigat patru medalii. Patricia Nistor la categoria 40 kg (U14) şi Georgiana Copăceanu la 52 kg (U16) s-au situat pe locul 2, iar Andreea Albu- categoria 44 kg (U14) şi Liviu Copăceanu la 60 kg (U16) au ocupat locul trei. CSS Caransebeş a participat cu 9 sportivi la cea de-a 5-a ediţie a Cupei Severinului la judo.

Turneul de judo de la Drobeta Turnu Severin a reunit peste 500 de sportivi din şapte ţări: România, Republilca Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Bosnia-Herțegovina și Muntenegru.

Referitor la secţia de judo de la clubul Muncitorul Reşiţa, antrenorul Daniel Păştean a precizat că se fac înscrieri la sala de lângă Poliția Municipiului Reșița. Sunt aşteptaţi băieți și fete începând cu vârsta de șase ani. Programul este luni, miercuri și vineri dimineaţa între orele 10 și 11, iar după-amiază de la 17 la 19. De asemenea în zilele de marţi şi joi, antrenamentele se desfăşoară dimineața între 10 și 11, iar după-amiaza în intervalul orar 16.30-18.30.

(Adina Niţă)

Cele mai citite

Related Articles