Previziunile astrale pentru 29 ianuarie:

Sextilul Lunii cu Saturn genereaza energii pozitive, care va ajuta in munca si faciliteaza punerea in practica a planurilor indraznete.Daca ati tot amanat o lucrare dificila, acum este momentul sa o rezolvati, pentru ca astrele va sunt favorabile.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Varsator

Banii sunt motivul celor mai mari dispute astazi, de parca nimeni nu se mai intelege cu nimeni din cauza sumelor vehiculate. Ori te certi cu cei care ar fi trebuit sa-ti dea niste bani, ori nu-ti convine pretul unei tranzactii si te opui, ca atare trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare daca pornesti la cumparaturi sau daca discuti despre afaceri. Oricum ai mereu senzatia ca banii nu-ti ajung, ca nu te satisface remuneratia primita pentru un serviciu deja prestat si nici preturile nu-ti sunt pe plac daca mergi prin magazine, deci nervii tai cresc ori de cate ori vine vorba de bani. De luat sau de dat.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Pesti

Reusesti sa te remarci prin maturitate, intelepciune, seriozitate, pentru ca simpla ta aparitie impune respect si prestanta. Esti cu ceva mai presus decat cei in fata carora te prezinti si admiratia pe care o poti citi in ochii lor te stimuleaza si te motiveaza sa faci totul perfect, pentru a nu-i dezamagi. Ai sansa de a atinge un apogeu intr-un proiect de lunga durata in care ai investit tot ce ai mai bun in tine, si vei putea sa te mentii, dupa aceea, multa vreme pe un nivel promitator, demn de lauda si mandrie personala.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Berbec

Treci un pic dincolo de realitate, pentru ca s-ar putea ca cele mai bune idei sa nu fie cele concrete, palpabile, care ti se ofera de catre cei din jur. Unele vin din vis, altele din imaginatie, deci din alte dimensiuni decat cele firesti. Stai putin si mediteaza, gandeste-te la situatia in care te afli, si ai sa vezi ca multe idei interesante ti se arata sub pleoape, sau in cele mai adanci unghere ale fanteziei. Merita sa le pui in aplicare, pentru ca ele sunt inspiratie universala. Iluzia, visul, utopia, imaginatia sunt, pentru tine, acum, cei mai buni prieteni, care se aliaza pentru a-ti oferi tie niste alternative bune fata de ceea ce ai deja.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Taur

 Lupta cu banalitatea care se aseaza peste un anumit proiect de la care tu aveai alte asteptari. La cat de mult ai muncit si ai luptat pentru rezultatele spre care ai pornit candva, e si normal sa nu te multumesti cu un rezultat neinsemnat. Tu vroiai altceva, altele erau pretentiile tale, dar mai poti schimba lucrurile inca. Ia taurul de coarne si da la o parte carcotasii care se opun, conservatorii care nu au curaj sa aduca nimic nou, demodatii care-l iau pe nu in brate la toate ideile tale indraznete. La o adica mergi de unul singur pe aceasta cale, pentru ca detii toate resursele unui succes deplin fara ajutor de la altii.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Gemeni

Treci printr-un moment mai fragil cand esti gata sa renunti la un demers intelectual inceput candva. Poate la o carte pe care ai inceput-o, la un curs pe care l-ai pornit acum o vreme, poate chiar la scoala! Nu te grabi sa pui cartea in cui, poate ai doar nevoie de o pauza, dar nu renunta la ce ai inceput. Lasa studiul pentru altadata, daca acum ti-ai pierdut interesul pentru ceea ce invatai, pentru ca va veni o zi cand te vei intoarce si vei continua de unde ai lasat totul. Nu renunta, doar amana unele lucruri, pentru ca nu intamplator ai deschis acea carte! Iti vei aminti de ea si o vei redescoperi cu alti ochi.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Rac

Esti cel mai bun, deci n-o mai face pe modestul ci arata tuturor ca te simti bine in pielea ta, ca esti mandru de tine. Unii ar putea sa trateze aceasta atitudine de invingator ca un semn de aroganta, dar nu te gandi la asta acum. Chiar meriti sa te lauzi, sa arati la ce esti tu cel mai bun, mandreste-te cu ceea ce esti sau poti, pentru ca numai alura de castigator sigur pe el te va ajuta sa ajungi la varful propus. Daca te lasi influentat de ceilalti care nu suporta sa vada ca altii au succes, risti sa te dai la o parte si sa permiti ascensiunea unui mediocru fara nici un merit. Lupta pentru sansa ta la victorie!

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Leu

Esti un generator de idei inspirate, dar nu ajunge doar sa inventezi pe banda rulanta, ci sa si pui in practica ceea ce inventezi. Cauta o cale de a-ti materializa ideile minunate, altfel se duc, zboara, le uiti! Daca nu ai cum sa le si aplici in acest moment, scrie-le. Pune-le pe hartie si lasa-le o vreme sa se sedimenteze, caci va veni o vreme potrivita pentru a le transpune in realitate. Da, poate acum lipsesc mijloacele concrete de a le folosi, dar trebuie sa tii minte ca le-ai lasat acolo in asteptare si sa le reiei candva, cand conditiile unei evolutii vor fi indeplinite.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Fecioara

Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri. Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete. Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe. Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Balanta

E agitatie mare in jurul tau, dar tie iti place aceasta atmosfera, pentru ca te ambitioneaza sa te implici si tu in aceasta cursa! Se incing dispute, tonul este mult mai ridicat si mai agresiv, se aud critici si atacuri verbale, dar aceasta situatie pare stimulativa pentru tine. Iti place sa fii provocat si ai si tu ceva de spus in aceasta atmosfera tensionata, deci nu te dai inapoi cand ai ocazia de a-ti demonstra autoritatea si puterea de convingere, sau de a te folosi de cinism si ironie, la nevoie. Ai grija, cuvintele au un impact foarte puternic acum, totul depinde de sensul in care le folosesti: pentru a crea sau pentru a distruge, pentru a stimula sau pentru a irita?

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Scorpion

 Stai de vorba cu persoane care nu se afla in cele mai bune toane. Sunt triste, impovarate de tot felul de griji, si de aceea au nevoie de prezenta ta pentru ca tu intotdeauna ai pentru oricine o vorba buna, de incurajare. Esti alaturi de ei trup si suflet si le alungi, macar trecator, gandurile negre, pentru ca detii resurse fantastice de energie pozitiva pe care esti oricand dispus sa le impartasesti cu cei care au nevoie de tine. Esti generos in gesturi de prietenie, te dedici celor care trec prin momente critice cu un altruism iesit din comun, ca atare ti s-ar potrivi de minune activitatile umanitare, in care uiti de dorintele proprii doar pentru a face altcuiva un serviciu. Pe gratis!

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Sagetator

Protejeaza-te singur, pentru ca te afli intr-un mediu tensionat, in care planeaza numai energii pozitive. Numai tu poti tine la distanta influentele nefaste, ca atare inchide poarta inimii si nu lasa pe nimeni sa se apropie de tine. Sunt prea multi oameni care abia asteapta sa otraveasca mediul cu vorbele lor urate, cu injuriile si criticile lor, si tu ai putea cadea usor prada atacurilor lor energetice, dar detii toate resursele pentru a te inconjura cu o platosa protectoare de care nimic nu mai trece. Nu raspunde provocarilor, nu vorbi cu nimeni, nu face confidente, deci blocheaza orice dialog cu astfel de oameni cu influente nocive.

Horoscop 29 ianuarie 2016 – Capricorn

Ce bine te simti! Inima ta e usoara, sufletul impacat, pentru ca invalui tot ce este legat de sufletul tau intr-o aura luminoasa, plina de iubire! Cu cat tratezi lucrurile din jurul tau, chiar si pe cele mai neplacute, cu mai multa toleranta si intelegere, cu atat viata ta e mai linistita si mai ordonata, ca atare nu te stresa singur pentru cine stie ce fleacuri. Nimic nu e atat de grav in viata ta incat sa cauti nod in papura la orice! Bucura-te de lucrurile simple si frumoase ale vietii, pentru ca de acolo iti poti extrage tu linistea!