Black, interpretul piesei “Wonderful life”, a murit

Cântărețul britanic Black, autor al hitului ‘Wonderful life’, a murit marți la 53 de ani.

Black a murit după două săptămâni de la accidentul de mașină survenit în Irlanda și în urma căruia suferise leziuni cerebrale, a informat pagina sa de Facebook citată de AFP.

“Colin Vearncombe (numele său real), 26/5/1962 — 26/1/2016. Nu vei pleca singur”, notează un mesaj publicat pe pagina artistului.

Black a murit “liniștit, în conjurat de familia sa care a cântat pentru a-l însoți pe ultimul său drum”, adaugă textul care precizează că un serviciu comemorativ va avea loc în Liverpool, orașul său natal, pentru a i se aduce un omagiu.

Vearncombe a fost spitalizat în urma unui accident rutier survenit duminică 10 ianuarie în apropiere de aeroportul Cork, din Irlanda. El a fost plasat în comă artificială, în urma leziunilor cerebrale suferite.

Piesa pop, cu accente melancolice, ‘Wonderful life‘ (1986) a cunoscut un succes răsunător în playlisturile europene, mai ales în Franța. Vearncombe, care era de asemenea pictor și poet, a lansat mai multe single-uri și albume, care au avut un succes mai discret.

foto https://www.facebook.com/blackakacolinvearncombe/timeline

De același autor

Related Articles