Previziunile astrale pentru 20 ianuarie:

Cuadratura Mercur-Uranus favorizeaza evenimente neasteptate, care pot tulbura viata casnica si relatiile sentimentale. La originea lor este posibil sa se afle idei gresite sau prejudecati. Chiar daca simtiti nevoia de a va bucura de mai multa libertate sentimentala, este recomandabil sa nu luati nici o decizie radicala.

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Capricorn

Nu te crampona de un banal hop, pentru ca detii toate resursele pentru a face fata cu succes oricarei piedici. Nu ai nicio vina pentru felul in care s-au impotmolit lucrurile, altii au avut un rol ca s-a ajuns aici, dar tu ai exact solutiile cele mai bune pentru a rezolva totul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Atitudinea pozitiva de invingator increzator in fortele proprii se va dovedi a fi exact cheia acestei situatii. Daca-ti torni cenusa in cap, asa cum fac cei din jurul tau, nu faci altceva decat sa-ti tai singur creanga de sub picioare si sa bati pasul pe loc, fara iesire.

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Varsator

Uneori te simti ca un animal de povara care tot duce si duce in spinare greutati peste puterile sale, dar nu cumva ti le-ai asumat tu singur fara sa te fi obligat nimeni? Tu ai acceptat sa ti se aseze atatea greutati pe umeri, cand ai fi putut sa spui mai clar ca nu poti sa faci acel lucru, dar, ca sa nu dezamagesti pe ceilalti care au stiut sa profite de bunatatea ta, ai tot acceptat pana, iata, ai ajuns la limita puterilor tale. Razvrateste-te, da jos acest jug la care te-ai inhamat intr-un moment de slabiciune, si mai invata sa spui si nu. Nu e prea tarziu sa te eliberezi de greutatea care te apasa!

Horoscop 20 ianuarie 2016 –Pesti

Daca nu stai si astepti sa se rezolve problema de la sine, ai face mari pasi inainte spre scopul tau cel mare. Apuca-te de treaba, pune mana pe unelte si construieste singur ceea ce vrei sa obtii, pentru ca nu vine nimeni sa faca asta in locul tau. Spiritul de initiativa, energia investita, curajul de a da startul acum si de a trece la fapte iti vor fi recompensate cu o evolutie rapida si buna spre ceea ce visezi. Toate evolueaza foarte bine datorita acestor resurse de energie pozitiva pe care le canalizezi prioritar spre scopul tau, ca atare nu lasa vremea sa treaca: fa ceva in interesul tau!

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Berbec

Primesti mai multe informatii si nu stii de care sa te folosesti, pentru ca unele par sa se bata cap in cap. Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca vor mai aparea si alte detalii pe parcurs, care s-ar putea sa te deruteze si mai mult, ca atare ia-ti timp suficient de analiza pentru a lasa lucrurile sa se sedimenteze mai intai. Cand se va clarifica situatia vei sti incotro sa pornesti, dar acum ambele variante au si avantaje si dezavantaje, deci ce sa alegi?

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Taur

Nu te lasa impresionat de lacrimile sau povestile triste ale celor din jur care incearca astfel sa umble la coarda ta sensibila. Tu nu esti asa, esti puternic, nu tii cont de slabiciuni, ca atare fragilitatea afisata de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca sa iesi in fata sa te remarci. Cand ii vezi pe altii emotivi si timizi, profita de auspiciile bune care te propulseaza direct in fata. Tu nu dai dovada de nicio urma de sensibilitate acum, ci dimpotriva, esti ambitios si ai ceva de spus inaintea tuturor.

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu te baza pe presupuneri, pentru ca ele nu sunt sustinute de nimic concret sau valabil. A-ti da cu parerea doar pentru ca asa banuiesti, nu e solutia optima in situatia de fata. Da, din interiorul tau pot veni acum semnale foarte bune care te pot ajuta sa intelegi o situatie foarte corect, dar nu te baza pe presupuneri. Gandeste-te la evenimente din trecut, la experientele acumulate, la date si cifre deja memorate, pentru ca de acolo, din cele mai adanci unghere ale mintii tale, din inconstient sau subconstient, vin flashuri care te pot ajuta sa exprimi adevarul. Nu-ti incepe frazele cu: banuiesc ca… ci doar cu: stiu ca…

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Rac

Visezi la momentul in care vei culege roadele unui proces indelungat la care iti aduci contributia. Esti sigur ca vei ajunge la capat, pentru ca investesti tot ce ai mai bun in tine pentru aceste rezultate. Cere ajutor divin, in situatia in care te afli, pentru ca ai sa vezi ca si de acolo vor veni o serie de informatii ajutatoare, de coincidente fericite sau de imprejurari benefice care sa te duca mai repede spre scopul cel mare. Sigur ca poti si de unul singur, detii toate resursele necesare unui succes deplin, dar simti ca daca iti legi dorintele si de un plan spiritual inalt, lucrurile vor evolua mult mai repede si mult mai sigur spore implinirea visului tau. Asa e, deci cere de sus!

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Leu

Si linistea se exerseaza, ca atare nu te opri din acel continuu antrenament de calmare a sufletului tau extenuat. Ai nevoie de ceva care sa-ti inspire liniste, pace, o zona de refugiu in care sa iti auzi gandurile cele mai profunde. Cateva clipe de rugaciune, de meditatie, de somn sau de visare cu ochii deschisi ar avea exact acest rol: de domolire a zbuciumului interior. Adu-ti aminte de una din activitatile care iti face placere, pentru ca efectele sale vor fi ideale pentru starea emotionala in care te afli. Daca iti place sa faci sport, sa canti la un instrument, sa citesti poezii sau sa faci puzzle, foloseste-te cele cateva clipe libere pe care le gasesti pe parcursul zilei, pentru ca te vor relaxa ca prin farmec.

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Fecioara

Nu te lua azi dupa cine stie ce presentimente negative care te incearca, pentru ca ele sunt oglinda propriilor tale temeri. Bucura-te de lucrurile bune care ti se intampla, descopera partea frumoasa a activitatilor de care te ocupi si nu te crampona in piedici minore. Tu esti cel care le face sa para mai mari decat sunt in realitate, pentru ca le alimentezi cu indoieli, cu presupuneri, cu impresii amagitoare, cu emotii negative ce le fac sa sporeasca fara rost. Accepta lucrurile asa cum sunt, fara scenarii fanteziste care strica din efectele realitatii. Vezi motivele de bucurie si de satisfactie din tot ce se petrece, nu ceea ce banuiesti tu ca s-ar ascunde in spatele aparentelor. Daca nu se ascunde nimic rau?

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Balanta

Nu sta sa tot treci in revista ce nu ai in acest moment, ci lasa-te dus de cursul firesc al vietii catre ceea ce vei primi de acum inainte. Daca nu ai curaj sa ceri de la viata ceea ce nu detii, daca ceea ce ai primit nu te satisface, e clar ca nu vei fi multumit niciodata, ca atare e bine sa fii mai recunoscator pentru ceea ce ai obtinut deja, chiar daca nu e la nivelul maxim sperat. Asteapta, mergi inainte si lupta pana ce si aceste goluri vor fi umplute, fara sa te cramponezi de lipsurile trecatoare. Sigur vei obtine tot ce vrei, dar pentru asta trebuie sa ai o atitudine optimista si pozitiva asupra vietii. Nu ai nimic, zici? Nu-i adevarat: ai multe si vor mai veni si altele, dar nu acum, pe loc!

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Scorpion

Daca vezi ca nimic nu mai inainteaza urmand propriile tale idei, ar fi bine sa ceri ajutor de la altii. Ai putea intalni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, in situatia de fata, ca atare nu te crampona doar de propriile principii. Sunt momente cand a apela la altii si, mai ales, a respecta parerile lor, e salvator, asa cum se va intampla si astazi. Lasa incapatanarea la o parte si orgoliul ca te descurci si singur si asculta ce spune celalalt. Fie ca-i ceri tu direct sfatul sau ti-l ofera printr-un concurs de imprejurari favorabil tie, vei vedea ce folositoare e interventia sa!

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Sagetator

Te gandesti mult la un job nou, dar, totodata, iti dai seama ca mai sunt unele lucruri de rezolvat pana cand ai putea realiza acest vis. Mai ai de invatat ceva, mai ai de acumulat experienta, dar, parca cel mai mult, mai ai de lucrat la capitolul incredere in destin, deoarece de multe ori te indoiesti ca lucrurile cele mai bune vin catre tine. Orice lucru fericit poate fi al tau daca il vrei cu adevarat si il chemi cu inima deschisa, deci foloseste timpul ramas pana la deciziile pentru a cere, pentru a te ruga, pentru a crea mental tinta finala a viselor tale. Ele sunt posibile, ca atare deschide-te mai mult catre divinitate, pentru a lasa cerul sa-ti verse in cale tot ceea ce doresti.