Echipa de volei pe plajă de la Universitatea Reşiţa este pe primul loc în topul DJST Caraş-Severin 2015

Echipa sportivă a anului 2015 în judeţul Caraş-Severin a fost desemnată formaţia de volei pe plajă a clubului Universitatea Reşiţa.

Echipa formată din timişorenii Lucian Bădiceanu și Marius Roșu, antrenați de profesorul Dan Jitaru a devenit campioană naţională anul trecut. Clubul Universitatea Reşiţa a dat şi unul dintre sportivii anului, pe mărşăluitorul Marius Cocioran, calificat la JO de la Rio, precum şi pe unul dintre mai buni antrenori din Caraş-Severin din 2015, Octavian Măzăran de la secţia de atletism. De asemenea, gruparea universitară mai are în Top Sport 2015 patru atleţi: Florin Ştirbu, Ionuţ Betej, Robert Laţcu şi Alexandra Aichimoaei.

În Top echipe sporturi individuale se află şi mărşăluitorii cu dublă legitimare CSM-Universitatea Reşiţa, la 20 și 50 km marș (Marius Cocioran, Narcis Mihăilă, Florin Știrbu, Doru Ursu și Atila Balog).

Pe locul doi în clasamentul echipelor sportive se află handbalistele de la Universitatea Reşiţa care în 2015 au obţinut medalia de bronz în Campionatul Naţional al junioarelor 1 şi argint în competiţia universitară. Treapta a treia a podiumului este ocupată de HC Adrian Petrea- handbal maculin, Banatul Caransebeş- volei masculin şi Muncitorul Reşiţa- fotbal în sală.

sursa foto: druckeria.ro

(Adina Niţă)

De același autor

Related Articles