Horoscop 6 ianuarie 2016

horoscop

Previziunile astrale pentru 6 ianuarie:

Conjunctia Soarelui cu Pluton favorizeaza emotiile puternice si poate aduce fie tristete, fie bucurie, la extrem. Astazi, chiar si cei mai puternici pot varsa o lacrima.  In schimb, este o zi buna pentru a incepe o schimbare pe plan personal.

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Capricorn

Lucrurile se mai schimba de la o zi la alta, ca atare, daca nu demult ai pornit pe o cale noua, azi s-ar putea ivi deja o alta schimbare de directie, care te ia un pic prin surprindere. Incepi sa te indoiesti de deciziile luate in trecut si te intrebi daca nu cumva ai pierdut timp inutil cu experimentele anterioare. Nu e deloc o pierdere de timp sau de resurse, ci din toate ai mai invatat cate ceva. Tot ce ai facut inainte, chiar daca azi se schimba din nou, e experienta acumulata, e antrenament, e cautarea adevaratului sens care ti se potriveste, deci priveste cu bucurie tot ce ai incercat inainte, chiar daca nu a dus prea departe.

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Varsator

Amintirile te tin captiv intr-o zona din trecut care nu mai are nimic de oferit. Devii nostalgic si un pic romantic, dar intoarcerea cu gandul la vremuri de odinioara nu este neaparat benefica, mai ales daca scoti de la naftalina evenimente triste sau esecuri de atunci. Rupe-o cu trecutul odata pentru totdeauna, pentru ca azi ai ocazia sa inchizi definitiv un capitol care nu mai are nici un rol in viata ta de acum inainte. Fa un efort sa nu te mai intorci iar si iar in acelasi loc, iarta si uita, sterge cu buretele ce a fost ca sa poti trece la etapele urmatoare.

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Pesti

Vezi sub ochii tai ce bine evolueaza un proiect in care investesti toate resursele tale de energie si gandire pozitiva. Desi nu ajungi prea repede la rezultatele visate, primesti garantii certe ca esti pe drumul cel bun si trebuie sa mai ai rabdare. Imagineaza-ti ca ceea ce faci tu acum e ca recolta viitoarei toamne: acum te plimbi prin vie si vezi ca strugurii se coc, dar va mai trece ceva pana cand vei putea sa-i si culegi. Dar ceea ce vezi te stimuleaza, iti ofera satisfactii si, pentru ca vezi deja roadele conturate, esti dispus sa astepti momentul potrivit pentru viitoarea recolta bogata. Metaforic vorbind, vremea e perfecta pentru a se coace fructele!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Berbec

Tii in adancul sufletului o mare suferinta, o dezamagire pe care nu ai reusit pana acum s-o alungi, dar fii atent azi la semnalele care vin spre tine. Poate fi exact leacul de care aveai nevoie pentru a repara problema, pentru a te elibera de acel stres, pentru a-ti recapata finalmente linistea si buna dispozitie. Stateai ca pe ghimpi in asteptarea unui miracol care azi ar putea ajunge la tine sub diverse forme: o veste buna, o sansa de impacare cu cineva, o rezolvare tardiva la o problema mai veche, deci nu-ti turna cenusa in cap pentru cine stie ce esec care te macina, pentru ca solutiile vin de unde nici nu te astepti. Te vindeci de suparare si pesimism, ca prin farmec!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Taur

Merita sa intri in competitia de idei care se naste azi, pentru ca vei descoperi o multime de pareri diferite de ale tale, dar de care te vei putea folosi la un moment dat. Nu le considera conflicte inutile, desi tensiunea creste cu fiecare replica dura care este spusa de participanti, caci vei vedea ca toate aceste opinii diametral opuse se vor lega intr-o directie comuna si constructiva. Oricare ar fi subiectul pe marginea carora se nasc atatea controverse, ai si tu un cuvant de spus peste toate, tot asa cum ai si ceva nou de invatat din ce auzi.

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu te apuca de sarcina pe care o ai azi in plan fara sa fii sigur ca ai inteles perfect ce ai de facut. Din graba, ca sa nu pierzi timpul, ai fi tentat sa pornesti fara sa te informezi suficient si vei da piept cu un moment critic ce te poate intoarce inapoi. Este un plan dificil, nu se ajunge repede sau usor la rezultate, dar daca te documentezi cu seriozitate si cantaresti atent ce ai de facut, pe ce resurse te bazezi si cu ce strategie pleci la drum, lucrurile vor progresa foarte bine. Greu e sa iei startul, pentru ca, pe urma, vor merge de la sine, dar nu porni pana nu ai studiat problema pe toate fetele. Se pot ascunde multe aspecte subtile in spatele aparentelor!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Rac

Iubirea nu trebuie sa fie pasiva, calma, in care doar sa astepti sa ti se ofere ce ai nevoie, ci e un schimb continuu de emotii, de sentimente, de servicii oferite unul altuia. Implica-te mai mult, si cel drag ofera multe dar totodata pretinde si de la tine sa oferi mai mult, deci nu fi nici comod, bucurandu-te doar de darurile sale, nici egoist, asteptand sa fii doar tu onorat, rasfatat, luat in seama. Ceea ce iti place tie ii place si celuilalt, ca atare participa si tu cu aceleasi resurse la jocul iubirii. Vei vedea ce efecte fantastice are reciprocitatea, cooperarea, dialogul sincer si schimbul echitabil de gesturi frumoase. Primesti – daruiesti, dar si invers!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Leu

Ai o suma de bani la dispozitie, dar nu o poti canaliza intr-o singura directie ca sa scapi de o plata mai consistenta, ci trebuie s-o dramuiesti in asa fel incat sa acoperi mai multe puncte de pe pista de datorii ale acestei perioade. Daca e vorba de sosirea unor bani care ti se cuvin, si acestia vin cu taraita, nu toti deodata ca sa poti simti ceva de pe urma lor. Venind putin cate putin, practic se si duc imediat. Ideal ar fi daca gasesti brusc o a doua sursa de venit pentru ca da, se poate intampla azi si o asemenea minune!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Fecioara

Mai vin si momente in care trebuie sa stai departe de oamenii pe care ii iubesti sau de lucrurile care iti fac placere. Sunt sacrificii trecatoare, dar care au un rol extraordinar. Stand departe de ceea ce iubesti tu cel mai mult, lipsit o vreme de sursa ta principala de fericire si de energie pozitiva, vei sti sa apreciezi si mai mult acea resursa in clipa cand o vei regasi. Stai o vreme departe de ceea ce iti incarca inima de iubire, dar cand te vei intoarce sau se va intoarce la tine, vei iubi cu si mai multa pasiune, vei aprecia cu si mai multa incantare, semn ca uneori o astfel de distantare e benefica!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Balanta

Nu te crampona de scopul pe care ti l-ai ales, ci, odata propus, lasa-ti visul sa curga cum vrea el, fara sa controlezi neaparat evolutia acestuia. Gata, ai emis dorinta in univers, acum relaxeaza-te si lasa-te purtat de curentul care te va duce exact acolo unde e mai bine pentru tine. Cu cat incerci sa ghidezi tu torentul acesta de idei si de evenimente, cu atat ocolesti mai mult tinta finala, pentru ca este un rau care curge asa cum vrea el spre destinatie, deci lasa deoparte dorinta ta fantastica de a da ordine, de a organiza si de a programa totul in detaliu. Vine si succesul, dar nu cand vrei tu, si nici cum vrei tu!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Scorpion

Compara-te fara teama cu ceilalti, pentru ca ai sa descoperi ca ai o multime de atuuri care te favorizeaza. Chiar daca iti masori fortele cu altii dintr-o categorie superioara celei din care faci parte (ca varsta, ca rang social, ca experienta), nu ai deloc motive sa fii nemultumit, pentru ca sigur ai tu un as in maneca ce te va propulsa in frunte. Ai incredere in valoarea ta, in suprematia ta in anumite privinte, deci lasa teama si modestia la o parte si vino alaturi de cei foarte buni si foarte puternici pentru a-ti demonstra talentele. Rezultatul obtinut iti va confirma sentimentul care te face sa spui: da, frate, sunt bun!

Horoscop 6 ianuarie 2016 – Sagetator

Iti faci serioase procese de constiinta pentru ca te afli intr-un punct in care nu ai voie sa faci greseli, nici sa te joci, nici sa te abati de la reguli. Ti se cere concentrare si atentie, probabil avand in fata ta documente importante, cifre sau alte detalii foarte riguroase pe care trebuie sa le respecti intocmai. Acum poti arata cat de serios ti-ai facut temele si cat de atent le-ai rezolvat pe toate inainte, deoarece esti intr-un moment in care se vad rezultatele muncii tale depuse pana acum. Lasi o impresie foarte buna oriunde te-ai prezenta prin functia ta oficiala, lumea te apreciaza pentru modul matur in care iti onorezi indatoririle, si e firesc sa fii din ce in ce mai multumit de tine cand vezi ca bine se aranjeaza toate pe fagasul normal. Mergi mai departe in acelasi fel: asa e just, legal, perfect pentru tine.

Cele mai citite

Related Articles